Szellemi munkáért nem karcsú egy csöppet a nettó 80/bruttó 125 a fővárosban még 4 órás állás esetén is?
Felszorozva ez 160 nettó lenne főállásban. Az még mindig lepkefing a fővárosban, főleg hogy azért a cég egyetemet végzett diplomást vár el, és nem az udvart kell söprögetni.
Anyagi és egyéb felelősséggel járó munkakör. Pesten nettó 80-ért 4 órában?
Nem karcsú?
" azért hívogatnak téged, mert erre még te is megfelelhetsz."
Nem, azért hívogatnak engem mert mindenki más vagy lepasszolta őket helyből mihelyt meghallotta a bért, vagy mert eleve nem felel meg a belépési mércének (diploma)
Azért azt ne mondjuk már hogy engem felhívnának ha ott állna az ajtóban valaki, aki vállalja.... minek is hívnának?
Azért hívnak mert senki más nincs a tarsolyban. Jelentkező biztos van dögivel, de mihelyt meghallják a bért köszönnek is el.
"akkor azért te sem vagy biztos abban, hogy nem fogsz igent mondani."
Egész biztosan igent mondok és párhuzamosan millió helyre adom be a pályázatot ahogy eddig. Ha adódik bármi ami ennél több, már léptem is le.
Lesz emberük igen. 1 hétig. kettőig. 1 hónapig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!