A közalkalmazotti bér mindenhol ugyanannyi? - Létezik, hogy Budapesten 8 órában nettó 145.000 Ft-ot fizetnek? (Vagy jön még rá valamennyi?)
Ismerkedek egy lánnyal, közalkalmazott (iskolai ügyintéző), rákerestem a bértáblára a neten, és kb. nettó 145.000 Ft-ot kereshet... egy Borsodi kisfaluban még elmenne, de azért Budapesti viszonylatban ez elég kevés (kb. 100-al többre számítottam).
Létezik, hogy csak ennyit keres, vagy Budapesten valamilyen alapon jön még valamennyi plusz pénz a fizetésére?
3#
Honnan veszel ilyen hülyeséget,hogy Budapesten közszférás állásra tömegével jelentkeznek az emberek?
Pár hónapja cikkeztek állandóan arról,hogy nem találnak a kormányablakokba embert, mert nem nagyon akar ott dolgozni senki.
De a közszféránál eggyel jobban fizető MÁV-hoz sem akar menni senki, még jegypénztárosnak sem.
#4. Én diplomás közig-szervező vagyok, valamint 2 idegen nyelven beszélek…
Budapesten lakom, de nem vesznek fel önkormiba, mert annyi a túljelentkezés.
Nem rémlik, hogy tavaly több ezer embert küldtek el?
Ha annó a szakmai gyakorlatom után maradok, akkor lehet még mindig ott dolgoznék, de így már nem vesznek fel…
5#
Akkor miért nem mész versenyszférába?
Ha tudsz két nyelvet, akkor simán felvesznek logisztikára,beszerzésre.
Hozzáteszem, hogy nem diplomát igénylő munkakörben…
Ahhoz ez a diploma nem jó.
Ezzel még SSC-be sem kellek.
9#
Sokan tagadják, de ha valakik hosszútávú párkapcsolatban gondolkodnak, ott számít azért a jövőkép, egzisztencia.
Hosszabb távon nem igazán működik az,hogy egyik keres 550-et nettóban a másik meg 150-et.Túl nagy a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!