Pénzügyi területen msc diplomázás előtt a nettó 300 ezres fizetés jónak számít?
Figyelt kérdés
hazai kereskedelmi bankhoz2021. júl. 28. 17:17
11/19 A kérdező kommentje:
természetesen az orvos teljesen más szektor, semmi köze az említettekhez, értelmetlen belekeverni, de köszönjük az okoskodást. a számvitelesnek meg graulálok az izgalmas munkájához, és sok sikert kívánok a programozóknak akik 5 éven belül automatizálják a munkáját.
2021. júl. 29. 15:56
12/19 anonim válasza:
Programozóknak 5 éven belül automatizálják a munkáját? Mesélj még.
13/19 anonim válasza:
Nem azt irta, hogy a programozok automatizaljak a szamvitelesek munkajat?
14/19 anonim válasza:
Valóban. Félre olvastam kicsit. Bocsánat.
15/19 anonim válasza:
De amúgy az se lesz automatizálva, ezt programozóként mondom. Ismerem mindkét területet, a családban több számviteles van. Maxium az adatfeldolgozók munkája lesz kiváltva a közeljövőben, de az gyakorlatilag betanított robotmunka.
16/19 anonim válasza:
Jah, apám villanyszerelő, akkor én is mindent tudok arról a szakmáról.
17/19 anonim válasza:
Ki mondta, hogy mindent tudok?
18/19 anonim válasza:
Ezt mondom. Hogy nem vagy számviteles, nem tudod megítélni.
19/19 anonim válasza:
De. Nagyon jól meg tudom ítélni programozói szemmel, hogy melyek azok a munkafolyamatok, amik esélyesek, hogy kiváltsák őket a közeljövőben. Jobban, mint egy számviteles. Nagyon messze vagyunk attól, hogy egy pénzügy-számvitelesnek aggódnia kelljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!