Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan érhetném el azt, hogy...

Hogyan érhetném el azt, hogy egy munkáltató megértése nagyon rosszul viselem a napi 12 órás munkaidőt valamint a nappalos és éjszakás műszak váltakoztatását azonban dolgozni szeretnék?

Figyelt kérdés

Felvidéki vagyok hétfőn kezdem három műszak 12 óra munka egy napra 900eur nettó plusz ebédjegyek, heti két nap szünettel.

Jelentős félelem, nyomás, harag van bennem ez miatt mert tudom nem fogom bírni. Volt régebben egy kétműszakos állásom 8 órás a délutános an az utolsó 3 órát mindig vörös szemekkel és idegesen, irritáltan, fáradtan kellett ledolgoznom de nem csináltam bele problémát mert tudom ki tudom bírni ez csak 3 óra, de ha 12 órázni fogok akkor erre megy majd rá plusz négy óra ez túl sok lesz az elmémnek valamint ez nem csak délutános hanem estis is egyben.

A fő probléma az, hogy nem tehettem mást minthogy elvállalom mert ha nem akkor kitettek volna a munkahivatalból és nekem kellene fizetni a betegbiztosítót amit nem tudtam volna semmiképp. Ez így egy zsarolásos módszer szerintem. A munkahivatalosnak és a munkáltatónak is próbáltam elmagyarázni ezt de nekem ebből csak az jött le, hogy ők emberhez jussanak bármi áron a többi mindegy nekik.

A maximum terhelés amire úgy érzem képes volnák az az hogy délelőttös és délutánosban 8 órában dolgozom éjjelesben pedig csak 4 be, vagy csak fixen éjjelesben 8 órában, max ehhez tudnék alkalmazkodni.

E kérdésem kiírása előtt volt egy másik melyben az jutott eszembe hogy szerezhetnék e valahogy orvosi papírt arról, hogy ne dolgozhassak nagyobb terheléssel mint amit pszichésen maximum elb írok.

Tessék a link:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..

Kérlek segítsetek tanácsaitokkal köszönöm.

2021. júl. 25. 14:27
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

"Ja, és ezt minden bántás nélkül mondom: nem ártana annak az országnak a nyelvén is megtanulni, amelyben élsz (mert azt írtad, azért nem tudsz elhelyezkedni)"

Igen tudom csak nehéz azt elsajátítani ami nem érdekel, de szoktam tanulgatni de nem intenzíven mert az hogy nem érdekel lustává tesz,de megpróbálom jobban.

Tudnék magamnak sokkal jobb munkahelyeket intézni ha tudnák szlovákul.

Egyébként meg valahol mélyen magamban nem érzem elfogadhatónak azt, hogy meg akarjak tanulni szlovákul csak mert előny volna mert nem kéne hogy ez előnynek számítson egy olyan területen ahol a szlovákok aránya a magyarokhoz képest elenyésző.

"Áruld már el, légyszi, mégis mit csináltál 29 éves korodig?"

Nemsokmindent ez az én hibám tudom, de ettől még továbbra is ember vagyok emberi érzésekkel, és a munka ellen sem vagyok csupán annyit szeretnék hogy embernek való munkabeosztást kaphassak. És ezzel szerintem nem kérek olyan sokat, hogy egyetemet kelljen elvárni érte.

Azon leszek hogy szépen nyugodtan megbeszéljem ezt majd a vezetőséggel ha úgy adódna valóban nem fogom tudni jól érezni magam a hosszú munkaidőtől és a váltott műszaktól.

Köszi a válaszokat.

2021. júl. 26. 13:37
 22/22 anonim ***** válasza:

Épp csak a lényeget nem hallottad meg: gondolkodj el azon, mi az, ami érdekel és abban fejlődj, tanulj, stb.

Hiába ülsz le a vezetőséggel, egy egész gyár munkabeosztása nem fog megváltozni a Te kedvedért.

Bemehetsz egy hentesüzletbe cipőt venni, csak épp nem fogsz ott találni - kb. ezt csinálod most.

Mindegy, én feladtam, léptem, feleslegesen nem pazarlom az időmet...

2021. júl. 26. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!