Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha egy munkáltató ezeket a...

Ha egy munkáltató ezeket a dolgokat tenné veled, szívedre vennéd? A többi lent..

Figyelt kérdés
Viszonylag jól gondolom, hogy ezeket nem lehet eltűrni, de azért megkérdezek másokat is, hogy mi a véleményük. Nyilván én éltem át, senki nem tud a bőrömbe bújni, de mégis érdekel. Egy nagy cégnél dolgoztam, ahol rám osztották a legnehezebb fizikai munkát, évekig szinte mindig én csináltam, miközben a többi dolgozó könnyebb munkát végzett. A saját érdekes feladatomat meg szinte elvették tőlem, ritkán végezhettem. Jeleztem a főnökségnek, hogy problémám van ezzel, de ez nem tetszett nekik, és ezt meg is torolták. Nem fogadták a köszönésemet, magasabb óraszámban szerettem volna dolgozni a legzsúfoltabb időszakban, hogy több pénzem legyen, de a fejemhez vágták, hogy nekem nem lehet mert panaszleveleket írosgatok. A Nőnapi ajándék is elfogyott, nekem már nem jutott, csak miután reklamáltam miatta. Elküldeni nem tudtak mert jól dolgoztam, viselkedésemmel sem volt semmi probléma. Az egyik családi kapcsolatom nem tetszett nekik, a férjem rendőrségi múltja, ezért akartak kiutálni engem. Tehát a kérdésem az, hogy a fent leírt momentumok okot adhatnak-e felháborodásra, vagy túlreagálom a dolgokat? Eltűrnétek-e azt egy munkahelyen, hogy te kidolgozod a beledet, a másik meg könnyebb munkáért kapja ugyanazt a fizetést?
2021. jún. 23. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Élethelyzet függő, de amúgy nem. Ez egy bizonyos tűréshatáron már túlmegy.
2021. jún. 23. 20:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Jogod van felhaborodni barmit, es ugyanigy jogod van munkahelyet valtani. Nem az a kerdes hogy a munkahelyeden masik mennyit keresnek, hanem az hogy te tudnale hasonlo vagy jobb fizetesert valtani, ha igen akkor valts, ha nem akkor pedig orulj hogy van ez.

En peldaul mint szoftverfejleszto ha nehez fizikai munkat akarna velem vegeztetni a fonokom akkor nem tennem meg, azt pedig hogy a parom mit dolgozik honnan a fenebol tudnak? Ha nem kezelik a magan eletemmel kapcsolatos informaciokat nekem szimpatikusan akkor nem osztom meg azt veluk.

2021. jún. 23. 20:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok olyan hogy egyik helyről a másikra ugráljak. Mindig vártam, hogy a helyzet jobbra fordul, éveken keresztül, de ez nem történt meg. A légkör az jó lett volna, jók voltak a kollégák, a fizetést is mindig megkaptam, csak a vezetőség volt szörnyű. Évekig gyötrődtem ebben a helyzetben, ráment az egészségem is félig.
2021. jún. 23. 20:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Minek maradni olyan helyen, ahol szar?
2021. jún. 23. 21:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Például azért mert nincsen más, és a hitelt fizetni kell, enni kell, a számlákat ki kell fizetni.
2021. jún. 23. 21:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg nem mindegy, jogos-e a felháborodás?
2021. jún. 23. 22:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A felháborodás jogos, de valahol magadnak is köszönheted én azt gondolom. Ha azt látod, hogy többet dolgozol és nincs megbecsülve a munkád, akkor miért nem veszel visszább? Hiszen a kevesebb, kisebb intenzitású munkáért is jár ezek szerint a fizetés nálatok.

Sajnos sz*r helyeken így megy ez. Ha panaszkodsz, akkor tesznek azért, hogy mégjobban panaszkodhass, majd végül felállj és magadtól távozz. Amiket leírtál apróságok. Nem vagyunk egyformák, mindenki máshogy reagál ezekre. Engem pl. a nőnapi ajándék nem érdekelt volna különösebben, főleg nem annyira, hogy még szóvá is tegyem. Az ilyet elteszem egy borítékba. Majd ha a borítékom már megtelt, akkor keresek más helyet és felmondok.

2021. jún. 24. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!