Dolgoznátok ilyen helyen?
Napi 11 óra 10 ezer ft havi 15 nap.
Vendéglátás pultozni kell.
Nem volt munkám így hirtelen elvállaltam.
De többet költök buszjegyre mint kajára csak a munkahelyen eszem meg amit adnak.
Nem tudok rendesen bejárni, mert pihenőhelynél van ahova nem tudok kigyalogolni és 40 perc másfél óra is mire kijön valaki mert futárok jönnek értem meg visznek haza.
Keresek a mást egyelőre talán gyárba mehetek.
Egyik lány az nagyon flegma, nem kasszáztam soha nekem ez is nehézség. Nem ismerem a kajákat nem tudom mihez miz lehet felütni. Szakácsok is flegmák.
Bár lehet nem direkt csak ilyen a stílusok és nem érzek jól magam.
Napiba vagyok bejelentve, egy napomat tudtam lefényképezni, mert elteszik mihelyt aláírok.
Saját példanyt nem kapok.
Borravaló nem sok van meg nem mindig.
Tehát 15 napot kell 11 órában dolgozni egy hónapban, ezért kapsz nettó 150-et... és nincs autód ezért problémás az odajutás.
Van aki ennél rosszabb körülmények között dolgozik, de jónak egyáltalán nem nevezhető. Csak addig csinálnám, amíg nincs jobb. És legalább az önéletrajzba bele lehet írni hogy van vendéglátós tapasztalatod is. Erre jó. De nem egy álommeló, az biztos.
Igen tudom hogy másoknak rosszabb, mint nekem.
De itt még szivatnak is.
Nem ismerem a kajákat így kérdezem h melyik melyik rosszat adnak oda, rosszat adok ki. Nem stimmel a beütött kaja a nap végére a kasszában.
Azért mert másoknak rosszabb mint neked, még nem kell önmagadat is szívatnod és sanyargatnod.
Nem, nem dolgoznék ilyen helyen.. csak azért, mert másoknak rosszabb mint nekem. (max akkor ha a csöves lét fenyegetne)
Csak nem volt sokáig munkám, kétségbe voltam esve h mi lesz.
De ez se jó így.
Holnap bemegyek a munkanélkülibe hogy viszonylag gyorsan tudnak-e valamit.
Eddig csak neten jelentkeztem sok helyre de rám se bagóznak.
Ajj le kell írjam mi volt ma
A csaj semmit nem segített nekem. Hangosan videóchatel egésznap.
Pattogtam a kassza, a teraszon, mint egy pincér meg a mosogató közt, mert nekem kell kézzel elmosogatni.
Hívott 4 hapsit a csaj ott kint velük elröhögcsélt. Fogdostatta magát az egyikkel a teraszon a vendégek előtt...
Zároskor egyedül cipeltem be az asztalokat meg a székeket. Elmosogattam, kasszát zártam. Semmit nem segített. + 1 óra túlóra persze nincs fizetve...
Sőt a mai napot alá se írtam, mert hazavitettet a futárral . Ez most jutott eszembe h írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!