Dolgoznátok ilyen helyen?
Nem csak hogy így 8 teljes órával többet dolgozol minden héten, mintha "rendes" munkaidőben foglalkoztatnának, de abban a 4 napban, amikor dolgozol, semmi másra nem lesz időd. Tegyük fel, hogy napi 8 órát szeretnél aludni, és mondjuk legyen fél óra az utazás a munkahelyre. Este hatkor leteszed a lantot, fél hétre otthon vagy. Reggel ötkor indulnod kell, tehát legkésőbb 4:30-kor célszerű volna felkelni. Ez azt jelenti, hogy le kell feküdnöd 8:30-kor. Minden nap lesz két órád élni, este fél héttől fél kilencig. Ha valamit el kell intézned, azt pénteken kell tenned, mert a többi napon nem lesz rá időd.
Én ezt biztos el nem vállalnám, hacsak nem fizet _nagyon_ jól a dolog (de gyanítom, hogy annyira nagyon azért nem fizet).
Utolsónak.
Ezért miért kellene hagynom? Azért mert megkérdeztem? Ha jól látom, akkor az az oldal neve, hogy gy.Kérdések. 10 éve vagyok futár, csak megkérdeztem, hogy szerinted miért megterhelő ez a munka, mert kíváncsi voltam más látásmódjára. Nem dolgoztam, és nem ismerek olyan embert, aki hasonló beosztásba dolgozik, ezért írtam ezt az egészet ki. Másrészt meg nem hiszem, hogy egy gyári gépkezelői munka nem megterhelő, amikor az ember áll 8-12 órát, és 3 óránként ülhet le 20 percre. Szóval nem kell más munkáját sem lenézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!