Dolgoznátok ti ilyen helyen?
jelenleg olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy nem kellene ilyesmit elvállalnom, ezért nem is tenném.
de ha nagyon utálnám, ahol épp vagyok vagy nincs más lehetőség, akkor persze, egy időre, és reménykednék, hogy találok valami jobbat.
Havi 200-ért nem fogok napi 13 órát dolgozni. A duplájáért már megcsinálom, de ha stressz és nagy felelősség is van, akkor emelkedik a tét.
Csak akkor vállalnám el, ha nincs más, ahová mehetnék dolgozni. De úgy, hogy közben már keresem a következőt, csak arra a pár hónapra ne maradjak fizetés nélkül, amíg meg nem találom.
Nem tudom, ez milyen munkakör.
Én dolgoztam ennyiért ilyen munkaidőben. Nagyon szerettem. Felelősség is volt, pénzzel dolgoztam.
De a hónapban csak 15 napot, így nem volt gond a 13-14 órás műszak. Stresz: az nem volt, mert szerettem a munkám.
SZóval azt mondom, a stressz miatt nem. A munka "csak" pénzkereset. Nem mehet rá az életed. És ha stresszben élsz, akkor bizony az megeszi az életed.
Szóval ezért nem. Én mindig olyan munkahelyet választok, ahol jól érzem magam. Ha nem ilyen, mihamarabb dobbantok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!