Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi esélyem lenne 53...

Sacura kérdése:

Mennyi esélyem lenne 53 évesen pályakezdő vegyésztechnikusként munkát kapni? Most gondolkozom váltáson.Eddig egészségügyben dolgoztam, de szeretnék változtatni.

Figyelt kérdés
Szerintetek ha elvégezném a megfelelő képzést, ennyi idősen mennyi az esély rá hogy foglalkoztatnának is. Elsősorban gyógyszergyárra gondoltam, de más is szóbajöhetne.

2021. júl. 25. 05:24
1 2
 11/13 anonim válasza:
65%

Nagyon nehéz dolgod lesz, bár én nem technikus vagyok, lehet, hogy azoknak könnyebb állást találni.

Én 23 évesen végeztem el a vegyész szakot, most 25 vagyok. Egy évig voltam munkanélküli, csak alkalmi munkácskáim akadtak, szakmán kívül, annak ellenére, hogy rengeteg állást megpályáztam pályakezdőként, és most teljesen más területen vagyok már egy éve. A felsőfokú angol és német nyelvvizsgámmal tudtam boldogulni, nem a gyógyszeriparban.

Úgy érzem, hogy elpazaroltam a 18-23 éves korom közti időszakot. Nem mondom, hogy nem fogsz állást kapni, csak azt, hogy nagyon nehéz lesz.

Egyébként mit dolgoztál az egészségügyben? Kíváncsivá tettél. (Én sajnálom, hogy anno. nem orvosnak mentem, simán megvoltak a felvi pontjaim és biosz-kémia tárgyakból tettem emeltet - 87%, 94%)...

2021. aug. 26. 21:26
 12/13 anonim válasza:

Jah és 25/L

11-es voltam. :)

2021. aug. 26. 21:29
 13/13 anonim ***** válasza:
50%

11-12!

Teljesen egyetértek veled. Én sem technikus vagyok, hanem szintén vegyész. Pályakezdőként én is jó darabig munkanélküli voltam. Aztán 10 év gyakorlat után most keresek kb annyit mint egy bolti eladó. Garantált bérminimum fölött pár tízezer forinttal.

Ezt leírtam itt már egy korábbi kérdésnél is. Meg lettem rágalmazva, hogy csak hazudozok, mert nincs jobb dolgom és kitalálom az egészet. Mert vegyészként állítólag kapkodnak az emberért és milliós fizetéseket adnak. Hát nagyon nem!

2021. szept. 17. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!