Hogyan tudnék ingatlan értékesítővé válni? Mit kell hozzá tennem, hogyan álljak neki a szakma eléréséhez?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és egyre jobban érdekel az a munkakör. Tenni szeretnék az eléréséért.2021. júl. 20. 11:06
1/8 anonim válasza:
Semmi nem kell hozzá, ez egy tré munka amibe bárki bele foghat, csak rohadt jó beszélőke meg értékesítői véna kell hozzá, mert különben felkopik az állad. Mert hogy ezeknél nem nagyon van fix fizetés. Akkor keresel pénzt ha eladást csináltál.
Javasolnám hogy inkább valami normális foglalkozást keress.
2/8 A kérdező kommentje:
Mi számít normálisnak? Mert eddig ahány ehhez hasonló kérdést feltettem, mindenre ugyanezt a választ kapom:))
2021. júl. 20. 11:23
3/8 anonim válasza:
Nem tudom mik voltak azok amiket eddig kérdeztél.
4/8 A kérdező kommentje:
Mi számít normálisnak?
2021. júl. 20. 11:30
5/8 anonim válasza:
Mondjuk ahol alkalmazotti munkaviszonyban fix fizetés van, vagy alvállalkozóként nem csak burkolt foglalkoztatásban vagy foglalkoztatva.
6/8 A kérdező kommentje:
Eddig olyanokkal is csak leszóltak. Biztos ilyenek a felnőltek.
2021. júl. 20. 11:37
7/8 anonim válasza:
Még egyszer mondom én nem tudom ezek mik voltak. :D
8/8 anonim válasza:
És mi az amit nem tudtál meg a több kérdésre adott válaszokból?
Az egyik legfeleslegesebb munka a világon, mellé kritikán aluli a megítélése, a kritikán aluli művelői miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!