Pályakezdő könyvelők, mennyit kerestek?
Nálunk 400 bruttó, cafeteria nincs, főváros, kkv, a diplomás merlegkepesnek,
300 bruttó a meg nem diplomás, de OKJ mérlegkepes kezdőnek.
bruttó 400 akkor, hogyha egy másodperc munkatapasztalatod sincs
1 év után 500
ssc-s kamu pénzügyes állások vannak csak 400 bruttó alatt, de én ott sem írnám már alá 400 alatt
mérlegképes könyvelő tapasztalattól iparágtól pozíciótól függően 500 és 1 millió bruttó között bárhol
Úgy sejtettem, hogy a legnagyobb összegre fognak a legtöbben szavazni.
Az interneten szeretnek azért túlozni főleg a fizetések terén.
Sok álláshirdetésnél azon hasaltam el, hogy az interneten talált összeget mondtam (glassdoor, fórum), ami nekik túl sok volt.
Miután egy alacsonyabbat mondtam egyből felvettek. :)
Szerintem kb. 20%-kal.
Kezdőként, gyakornoki pozíciókra bruttó 1400 Ft-ot találtam és végül bruttó 1200 ft volt az, amivel felvettek. Br. 1400 Ft már sok volt, nem is egy helyen.
Most a br. 500ezer forintot fogom majd mondani.. majd lehet megírom, hogy sikerült-e kialkadnum.
Bevallom őszintén, én is a kb. br. 400ezret tartom reálisnak, de úgy vagyok most vele, hogy van egy munkahelyem, ahol nagyon dicsérnek, ügyes vagyok, gyorsan fejlődök, szóval fizessenek is már meg azért. Ne csak bókoljanak.
A teljesítményemet most látják, egy állásinterjún nem tudják, hogy mennyire vagyok megfelelő, de a munkában már látják.
A multiknák a teljesítmény a lényeg, vagyis ezt hangoztatják. Remélem összejön az alku.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!