•Ha esetleg lehetne lehetőség rá hova mennél ki külföldre dolgozni? •Biztos ,hogy van rá válaszod , köszönöm azt a két percet!
Figyelt kérdés
•Kiváncsi vagyok van e itt olyan aki tervezi / vagy csak szeretné megcélozni mondjuk;
Spanyolországot, Ciprust , Máltát ,Angliát , Ausztria, Németországot Stb..(itt direkt a legnépszerübbeket soroltam fel), munkavállalás vagy pedig azzal a céllal mert itt szeretne élni.
•Valamint röviden ,hogy miért pont az az ország .
•Írd le nyugodtan akkor is ha nincs a leírtak között .
2021. júl. 24. 19:50
1/6 anonim válasza:
Van lehetosegem, itt is eleget keresek es nem nagyon szeretnem az eletem megint 0-rol felepiteni
2/6 A kérdező kommentje:
Így eggyértelmű.
2021. júl. 24. 20:20
3/6 anonim válasza:
Ha egyszer még elkapna a kalandvágy, akkor Norvégiába vagy Izlandra mennék, mert érdeklődöm a skandináv kultúra iránt és szívesen megtanulnám ezt a két nyelvet. De most jobban szeretem a nyugis életet, megélhetéssel, munkával egyelőre nincs gond, úgyhogy maradok.
4/6 anonim válasza:
Svájc, vagy Andorra.
Sok helyen jártam már, nekem ezek az országok tetszettek összességében legjobban.
5/6 anonim válasza:
Itt is elég jól boldogultam eddig, de a kormány utolsó pár lépése annyira kiverte a biztosítékot és nehezítette meg az előrejutásomat az életben, hogy komolyan fontolóra kell vennem, hogyan tovább, ha nem lesz kormányváltás.
Alapvetően Németország, esetleg USA
6/6 anonim válasza:
Németországba mennék, de itt kb 20 százalékkal keresek rosszabbul, mint ott, úgyhogy nem fogok. Ennyiért nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!