Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha lenne lehetőségetek,...

Ha lenne lehetőségetek, kimennétek külföldre dolgozni? Vagy esetleg jó lenne itt dolgozni Magyarországon esetleg egy hotelben?

Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 21:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem.
2013. szept. 11. 21:35
 2/9 anonim ***** válasza:

Dolgoztam hotelben, elég kevés fizetést adnak.

Akkor inkább a multik, azokkal volt otthon a legjobb tapasztalatom a fizetésekkel (összegben és időben) kapcsolatban.

Én végül kijöttem külföldre, pedig jó fizetésem volt... nem bántam meg, munka szempontjából ugyanott vagyok, csak a környezetem szebb és kedvesebbek, türelmesebbek az emberek.

2013. szept. 11. 21:43
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem csak kimennénk, hanem már ki is mentünk.

Hogy is mondja a blogján a lány? Az ország átlépte a határt, igy mi is átlépjük.

Tégy igy te míg teheted.

2013. szept. 11. 21:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Mondanátok olyan munkát amit érdemes kint csinálni, és meg is fizetik?
2013. szept. 11. 21:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem ha lenne lehetosegem es megfizetnenek inkabb visszamennek MO-ra es rengetegen vagyunk ezzel igy.

Hogy milyen munkat fizetnek kulfoldon meg? Olyat amire van kepesitesed illetve fel is vesznek. A lista eleg hosszu.

2013. szept. 12. 01:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Én mosogatni tuti nem mentem volna ki, az nem egy karrier.

Tehát amíg jobb nincs kint, marad az itthoni lehetőséged.

2013. szept. 12. 12:51
 7/9 anonim ***** válasza:

En nem ertem, Magyaro-rol miert gondoljak sokan, hogy a külföld, ahol "jolet" van, egy allashirdetes-kanaan, mert ott senki nem akar dolgozni? Eleve mindenki ilyen helyen akar elni, aki megtehette/teheti, mar ott is van, ebböl következik, hogy nagyon keves a munkalehetöseg.

Ne tekints ugy magadra egy munka szampontjabol, mint Magyarban - külföldön magyarkent sosem leszel ugyanolyan eselyes, mint egy anyanyelvü. Azaz csak olyan munkara van eselyed (de nem egyedül Te vagy az eselyes!!), amit az anyanyelvü nem vallal el. Ilyenek pl. nöknek takaritas, konyhai munka (="mosogatas", ti. mindenhol van mosogatogep), ferfiaknak ezeken tul bövebb a valasztek: veszelyes es kifejezetten nehez fizikai munkak (hentes, kömüves...stb). Idöjaras viszontagsagainak kitett munkak, pl. szeles benzinkutakon benzinkutas, arokaso. Beteg-es idösapolo, jo fizikumuaknak ( az apolason tul haztartasi munkaval). Munkaidöben a rendszeres ejszakai es/vagy hetvegi elfoglaltsaggal jarok. Nagyjabol ennyi.

2013. szept. 18. 22:35
 8/9 anonim ***** válasza:

:)) Csak erdekessegkeppen, eszembe jutott egy kiegeszites ezzel kapcsolatban. Ezt a mosogatasnak nevezettet olyan szepen is be lehet am otthon adagolni: "salatakat keszitettem", egy ilyen beszamolot is hallottam. (Mivel dolgoztam konyhalanykent is, tudom, hogy az ö feladata alt..)

elözö

2013. szept. 18. 22:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Bocsanat, kis kiegeszites: "amit az anyanyelvü nem vallal el" - itt ugy gondoltam, nem MINDEN anyanyelvü, termeszetesen csak ott jöhet szoba külföldi, ahol az anyanyelvüeknek van jobb munkaja, sok helyen ezek az allasok is telitettek (hatar közeleben, varosoktol messze pl.).
2013. szept. 19. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!