Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Üllőn lévő könyvcsomagoló...

Üllőn lévő könyvcsomagoló diákmunka milyen?

Figyelt kérdés
Valaki le tudná írni, milyen ott dolgozni és hogy mennyire rugalmasak.

2021. júl. 15. 10:52
1 2
 11/12 anonim válasza:
86%
Egy raktárban kell dolgozni. Adott lista alapján tankönyveket kell kiválogatni, kiskocsira tenni,és raklapokra pakolni illetve vonalkód leolvasóval ellenőrizni. Csoportokban kell dolgozni, annak jó aki társasággal megy, vagy ott összebarátkozik valakivel. Maga a munka nem nehéz, de a közeg sokszor kemény és lehúzó. A könyv néha nagyon sok, el lehet bele fáradni,és elrontani. Némelyik műszakvezető, és targoncás pedig elég bunkó, megy a hajtás, és nem tűrik a hibát,van amelyik műszakvezető imád ordítozni.Gyalázatos, szégyenletes hangnemet engednek mag maguknak. Emberileg totál lehúzás.
2022. febr. 3. 10:41
 12/12 Dzs2004 válasza:

Én 2023 nyarán dolgoztam náluk éjszakásként. Heti 3 - 4 napra osztottak be. A munka elég laza volt, láttam olyanokat is, akik csak sétálgattak a raktárban és semmit sem csináltak.

Nekem főleg az okozott nehézséget, hogy mindenki ismerőssel ment oda "bandázni" én pedig csak dolgozni akartam, de egyedül nem szedhettem/ellenőrizhettem. Sajnos kevés jófej embert fogtam ki.

Az éjszakát jó bírtam, volt egy 10 perces szünet éjfélkor, egy nagy, 20 perces szünet 2-kor és mégegy 10 perces 4 órakkor.

Céges busszal közlekedtem, a Népligetnél ki volt írva a táblára a peronszám és a Kello neve. Eltéveszthetetlen.

Szedni szerettem, illetve ellenőrizni is, az építés nem volt kedvencem (szállításhoz való felkészítés). Igazából elég egyszerű munka, az éjszakás órabér 25 alatt nem is olyan rossz és ha elmúltál 18, akkor kicsit nyugisabb is a munka este. Nem tolják meg annyira, mint nappal. (A nyári időszak után még dolgoztam nálluk szeptember/október pár napján, 7:00 - 15:00-ig, amig nem indult be az egyetem)

márc. 5. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!