Üllőn lévő könyvcsomagoló diákmunka milyen?
Én 2023 nyarán dolgoztam náluk éjszakásként. Heti 3 - 4 napra osztottak be. A munka elég laza volt, láttam olyanokat is, akik csak sétálgattak a raktárban és semmit sem csináltak.
Nekem főleg az okozott nehézséget, hogy mindenki ismerőssel ment oda "bandázni" én pedig csak dolgozni akartam, de egyedül nem szedhettem/ellenőrizhettem. Sajnos kevés jófej embert fogtam ki.
Az éjszakát jó bírtam, volt egy 10 perces szünet éjfélkor, egy nagy, 20 perces szünet 2-kor és mégegy 10 perces 4 órakkor.
Céges busszal közlekedtem, a Népligetnél ki volt írva a táblára a peronszám és a Kello neve. Eltéveszthetetlen.
Szedni szerettem, illetve ellenőrizni is, az építés nem volt kedvencem (szállításhoz való felkészítés). Igazából elég egyszerű munka, az éjszakás órabér 25 alatt nem is olyan rossz és ha elmúltál 18, akkor kicsit nyugisabb is a munka este. Nem tolják meg annyira, mint nappal. (A nyári időszak után még dolgoztam nálluk szeptember/október pár napján, 7:00 - 15:00-ig, amig nem indult be az egyetem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!