Üllőn lévő könyvcsomagoló diákmunka milyen?
Egyáltalán nem rugalmas, 3 műszak van, ezek: 6-14, 14-22, 22-6, az utóbbit pedig nem végezheted, kivéve ha már nagykorú vagy.
A fizetés szerintem kevéske ahhoz képest, hogy fizikai munka (br. 1150ft, ha éjszaka dolgozol akkor több). Az utazástámogatás pedig annyi, hogy a Népligettől bevisz egy busz a munkahelyre.
Köszi a segítséget! :)
A busz pontosan honnan indul, hol kell felszállni rá? a Népligeti buszpályaudvaron? Hogy néz ki a busz, hogy ismerem meg melyikre kell felszállni?
A társaság minden évben más nyilván, vannak jó és nem olyan jó fej emberek is. Számomra a beosztások voltak szörnyűek, hogy 6-ra beérjek 3:50 kor kellett indulnom, mert az éjszakai járatok nem olyan sűrűn járnak és csak így jött ki nekem. A nappalis műszakkal meg az volt a problémám, hogy csak délelőttjeim vannak, amikor mindenki alszik vagy épp dolgozik, és nem tudok találkozni senkivel sem. Éjszakai műszakot nem végezhettem.
Ha kicsit messzebb laksz, mint én, akkor nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!