Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Üllőn lévő könyvcsomagoló...

Üllőn lévő könyvcsomagoló diákmunka milyen?

Figyelt kérdés
Valaki le tudná írni, milyen ott dolgozni és hogy mennyire rugalmasak.

2021. júl. 15. 10:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%

Egyáltalán nem rugalmas, 3 műszak van, ezek: 6-14, 14-22, 22-6, az utóbbit pedig nem végezheted, kivéve ha már nagykorú vagy.

A fizetés szerintem kevéske ahhoz képest, hogy fizikai munka (br. 1150ft, ha éjszaka dolgozol akkor több). Az utazástámogatás pedig annyi, hogy a Népligettől bevisz egy busz a munkahelyre.

2021. júl. 15. 11:12
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget! :)

A busz pontosan honnan indul, hol kell felszállni rá? a Népligeti buszpályaudvaron? Hogy néz ki a busz, hogy ismerem meg melyikre kell felszállni?

2021. júl. 15. 11:22
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

A társaság minden évben más nyilván, vannak jó és nem olyan jó fej emberek is. Számomra a beosztások voltak szörnyűek, hogy 6-ra beérjek 3:50 kor kellett indulnom, mert az éjszakai járatok nem olyan sűrűn járnak és csak így jött ki nekem. A nappalis műszakkal meg az volt a problémám, hogy csak délelőttjeim vannak, amikor mindenki alszik vagy épp dolgozik, és nem tudok találkozni senkivel sem. Éjszakai műszakot nem végezhettem.

Ha kicsit messzebb laksz, mint én, akkor nem ajánlom.

2021. júl. 15. 11:24
 4/12 A kérdező kommentje:
Illetve van még egy kérdésem. Minden héten be kell menni dolgozni? Az probléma ha egy hetet kihagyok, mert nem leszek itthon?
2021. júl. 15. 11:29
 5/12 anonim ***** válasza:
Erről előre illik szólni a munkáltatónak, amikor jelentkezel.
2021. júl. 15. 11:40
 6/12 A kérdező kommentje:
Még nem jelentkeztem. Csak azért kérdeztem, hogy érdemes-e így jelentkezni.
2021. júl. 15. 11:41
 7/12 A kérdező kommentje:
A busz pontosan honnan indul, hol kell felszállni rá? a Népligeti buszpályaudvaron? Hogy néz ki a busz, hogy ismerem meg melyikre kell felszállni?
2021. júl. 15. 11:44
 8/12 anonim ***** válasza:
Ez nem diákszövetkezeten keresztül megy? Majd ha alkalmaznak akkor mindent elmondanak.
2021. júl. 15. 12:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Az EUdiákoknál kell jelentkezni, ők mindent elmondanak. A munka nem úgy működik, hogy gondolsz egyet és felszállsz a buszra.
2021. júl. 15. 18:18
 10/12 anonim válasza:
EU diakon keresztul megy ez a melo, tegnap volt egyebkent kivalasztas
2021. júl. 16. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!