Meki elso nap tippek?
beilleszkedeshez meg ugy mindenhez
senkit se ismerek, tudom h dolgozni megyek de azert megiscsak jolenne ha konnyen befogadnanank
diakmunkakent megyek 16 vagyok
mi irant erdeklodjek?
mindenkitol kerdezzem meg miota van itt vagy mi?
Ne beszélj sokat, de MOSOLYOGJ (nekem benne volt a szerződésben is), mutatkozz be szépen , de ne faggass másokat,mert az nagyon idegesítő új embernél. Ha ők kérdeznek válaszolj szépen. Ne lazáskodj meg ne próbálj haverkodni,mert ez nem szokott tetszeni a főnöknek.
Ha WC- re kell mennedvagy rosszul vagy, szólj nekik.
Told ezerrel a melót, legyél GYORS és hatékony, később (1-2 hét után) lazíthatsz.
Ha vmit nem tudsz,akkor kérdezd meg. Ha esetleg vendéggel beszélsz,akkor legyél ķurva kedves, akkor is ha egy fąszfejt fogsz ki. Ha balhézik, kérj bocsánatot, és hívd oda a műszakvezetőt vagy egy tapasztalt kollégát. Semmi esetre se kezdj el vitázni, veszekedni vendéggel (pl.ha reklamálnak, hogy hideg a krumpli vagy a hambi- nem mondhatod neki, hogy de meleg/ vagy ha hianyzik vmi a rendelésből, ekkor elnézést kérsz, mondod egy pillanat, és odamész a műszakvezetőhöz, elmondod mi a gond, és ő megmondja mi lesz)
(4 évig dolgoztam mekiben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!