Megoldás a lógós,munkából kibúvókat kereső munkatárs esetében úgy hogy a főnöknek is feltűnőbb legyen? Valakinek tippek?
Sokszor mondtam a főnöknőnek és egyre ellenségesebben lépek fel,célozásokat teszek,kifejezem a véleményemet az illetőről. Nagyon átlátszó amit csinál.Amit elkezdtem csinálni már nem dolgozom olyan hatékonyan-de ott még ez maximum ehhez az alakhoz képest persze csinálom a munkát, de van amit beosztogatok magamnak mit és mennyit és ezt még csökkenteni tervezem.Tegnap ma próbálta fiboman sajnáltatni magát a főnöknő mi maradt neki.Tegnap egyedül volt délután és akkor maradt mit adminisztrálni neki. De többet nem maradok túlórázni ha van sok munka.Ha a másik az utolsó két órában ott le-fel rohangál, vagy csip-csup dolgokkal foglalja el magát.Milyen munkaadó az aki nem tudja kordában tartani az alkalmazottait?
Valahogy visszakell vennem a kommentekből ezt érzem. Az ironikus megjegyzések azért vannak mert bizonyos szinten úgy érzem süket fülekre találok.Otthagyni most nem hagynám ott a munkát,szeretem amit csinálok,de idővel az is benne lesz a pakliban.Megpróbálom a saját hasznomra fordítani a helyzetet, tapasztalatra tenni szert,boviteni6a tudásomat. Szeretnék normális keretek között dolgozni,ahol vannak szabályok,nem ilyen egyesekkel jól elszaladt a ló mentalitás.
Kevered a dolgokat.
1. Arra koncentrálj amit te csinálsz, ne törődj a másikkal. Ha máshol nem kapnál jobb munkát, akkor maradj és dolgozz szorgosan, ha igen, akkor pályázd meg és menj oda.
2. Túlórázni nem kell, csak akkor ha elrendelik. Ha nagyon meg vagy szorulva akkor ingyen is túlórázhatsz vagy jófejségből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!