Álkeresztény munkatársnőt, aki eljátssza a férje és a templomi közössége előtt a szent, jóságos, elbűvölő asszonyt, de a munkatársaival szemben gonosz hárpia, hogy lehetne móresre tanítani?
Figyelt kérdés
A válástól retteg, az a réme, ezért a férje előtt folyton "viselkedik" ezerrel, ő a kis édes-aranyos, tündéri feleség. A gyülekezetben folyton ott ül a képén az édeskés mosoly. Viszont a tanteremben a diákjaival kemény, hideg, gonosz és piszkálódó, a munkatársaival a tanári szobában szintén rideg és ellenséges. Ott nem játssza meg magát, ott az igazi énjét adja. De akkor ne hirdesse magáról tele pofával, hogy ő mekkora keresztény!!! A férjének sokáig sejtése sem volt a felesége kettős énjéről, de most a férj munkatársai, akiknek a nő a gyerekét tanítja, felvilágosították, hogy milyen asszony is valójában az ő drága felesége. A férj el volt hűlve. A tantestületben ellenünk (a kollégái ellen) folyton ármánykodik, mindenkit bemószerol az igazgatónál (nyilván Júdás lehet a keresztények példaképe), egyszóval abszolút nem úgy viselkedik, ahogy egy templomjáró keresztényhez az illő lenne. Hogy lehetne móresre tanítani a drága szent asszonyságot?2020. okt. 21. 21:06
1/8 anonim válasza:
Ezen most jót nevettem.
Sajnos nagyon sok ilyen ember van. Azt hiszik a keresztelő, misére járás, gyónás mentesít mindentől. S legagresszívabb, leggyűlölködőbb emberek, akiket ismerek, azok mind vallásosak.
Amikor elmegy wc-re, gyors kiírni a tükörre egy üzenetet neki, hogy a pokolban fogja az ördög sütögetni, ha így folytatja.
2/8 anonim válasza:
Egy olyan könyvet adni neki, amiben szembesítheti önmagát, hogy ő valójában ki is.
Ismerős a dolog.
3/8 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt, ki a franc viselkedik úgy a kollégáival, mint a férjével? Az iskolába dolgozni jár az a "szent asszony", nem inkább ott játszik egyfajta szerepet? Én pincér vagyok, és speciel sokszor kedvesebb vagyok vadidegenekkel, mint a családtagjaimmal, de ettől nem élek kettős életet. Vagy a kollégáimmal időnként olyan hangnemben beszélünk egymással, amit nem szeretném, ha hallana a feleségem, mert örökre szégyellné, hogy a feleségem. Nem értem a problémádat, se azt, hogy milyen alapon tanítanád móresre a kolléganődet, pusztán azért, mert nem annyira kedves, mint amennyire te azt elvárnád?
4/8 anonim válasza:
Ezeknek szokott a férjük elhűlni mikor megtudják, amit neki tudnia kellene alapból. Kizárt hogy a férjnek ez újság volt. Bár leehtnek olyanok, akik csak kifelé élnek. Befelé csak az istennel találkozik, neki akar megfelelni. Ami elég egyszerű. Sivár üres világ, valszeg korai fájdalmas halállal.
5/8 anonim válasza:
A kérdező és az #1-es legalább van annyira gyűlölködő, mint a gonosz munkatársnő!
6/8 anonim válasza:
Óóó, ismerek pár mélyen vallásos embert, akik egyébként ölyan dolgokat csinálnak, hogy megdöbbentő... A szomszédunk épp, hogy ki várja, amég a rendőr férje elmegy éjszakásba, aztán jön a pasija és hát elég hangosak... De vasárnaponként templomba járnak, gyónnak is rendszeresen, úgyhogy minden oké...
7/8 anonim válasza:
Draga jo dednagymamam mondta az ilyen emberekrol:Minel alazatosabb,annal gyalazatosabb.
8/8 A kérdező kommentje:
Tegnap felhívtam a férjét, és hosszan ecseteltem neki, milyen asszony él mellette. Szegény férfi nagyon maga alá került. Ő egy teljesen más nőt tudott maga mellett. Kértem a férjét, hogy hasson a feleségére, nevelje meg, rakja rendbe az agyát, hogy a nő megtanuljon normális emberi módon viselkedni a munkatársaival és a diákjaival. A férj megígérte, hogy megpróbál beszélni a nő fejével. Ugyancsak tegnap felhívtam a lelkészt is, akinek a nő a gyülekezetébe jár. Ő még jobban meg volt lepve, mint a férj. Azt mondta, ezek az információk sokkolóak a számára, mivel ez az asszony a gyülekezetben mindig mosolygós, alázatos, szinte már édeskedően kedves. Felnyitottam a lelkész szemét is, elmeséltem neki a nő néhány iskolai húzását, csak hápogott szegény pap, amikor meghallotta, milyen is valójában a "bűbájos tanárnő", de ő is megígérte, hogy majd a nő lelkére fog beszélni, meg fogja mosni a fejét. Mivel tegnap este volt bibliaóra, valószínűleg megkapta a nő a fejmosást. Ugyancsak tegnap este kaphatta meg a férjtől is a hideg zuhanyt. Ma reggel kialvatlanul, vörösre sírt, bedagadt szemekkel, összegyűrt arccal jött tanítani. Remélem, használt neki a kétszeres fejmosás, amelyet a papjától és a férjétől kapott.
2020. okt. 22. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!