Mekkora havi fizetésre mondanád azt, hogy ez elég neked biztosan minden tervedhez és nem kellene soha több?
Persze az éves inflàcióval növelve az összeget évente, hogy ne lehessen szó elértéktelenedésről.
Illetve a jelenlegi munkádat kellene folytatnod, heti 40 órában.
(Vagy aminek tanulsz)
Az alábbiakra várnék választ:
-mekkora az a havi összeg?
-hány éves vagy?
-mennyi a jelenlegi összvagyonod, hiteleket levonva?
Ez egy nagyon jó kérdés.
Jelenleg 28 éves vagyok és nő. És ez sok mindent elárul, mert jelenleg is ott tartunk, hogy nehezebb teljesíteni nőként a férfiak között.
Műszaki adminisztrátor vagyok, de simán rám bízzák azt, amihez pl egy villanyszerelő vagy mérnök értene. Folyamatosan gyakorlom a hozzám kapcsolódó feladatokat. És ott tartok, hogy több mindent csinálok, ami nem tipikus adminisztratív havi 166.250 nettóért, mint kellene. Fizu emelés természetesen nincs. Lassan 2 éve dolgozom a főnökömmel. Amiért befognám a csipogómat, az havi nettó 250.000. Évekig el lennék vele. De hosszabb távon, ha engedne jobban fejlődni és tanulni, akkor nettó 400-450ezer között. És ezzel életem végéig ellenék.
Elméletileg jól keresek borsodi viszonylatban.
Olyan 30millió az összvagyonunk jelenleg. Hitelek nélkül. De mivel ketten vagyunk, ezért nekem csak a fele jut. :D
Bírom az ilyeneket akik adatbeíróként elhiszik, hogy mérnöki feladatot látnak el. xD
Szerinted az az 5 év a műegyetemen valami nyári táborozás, vagy mi? Nem azért boldogulsz nehezen, mert nő vagy, hanem mert ostoba.
14-es Köszönöm az észrevételt. Ez eddig még eszembe se jutott.
Nem megyek bele veled semmilyen szópárbajba. Szerintem nem vagy jelen a munkahelyemen, hogy lásd valójában mit is kell csinálnom. De természetesen egyszerűbb egy ismeretlen embert leostobázni.
De pontosítok, mert ahogy látom a diplomád ellenére nem tudsz a szavak mögé látni.
Nem azt mondtam, hogy mérnöki feladatot látok el, hanem hogy rám bíznak olyat is. Annyi maradt ki talán a közlendőmből, hogy utána pedig csodálkozik a felettesem, hogy nem értek hozzá. Vagy épp nem tudom hibátlanul megcsinálni, hisz el se magyarázzák ami például egy mérnöknek vagy villanyszerelőnek egyértelmű lenne. Mert automatikusan azt hiszi én is tudok kisujjból például kapcsolási rajzokat olvasni.
Hát nem tudok. Ettől függetlenül minden egyes alkalommal megpróbálom kihozni a jelenlegi tudásomból a legtöbbet.
38 éves vagyok
3 milliót örököltem 2006 ban (összes örökségem).
Havi 800 ezerrel lennék elégedett.
Van egy kb 40 milliós budapesti saját lakásom (több mint öt éve).
2db húszéves kocsim.
Nincs hitelem. (nem is volt).
Portás vagyok (eredetileg hentes), de már kb 10 éve csak vagyonőrködök, mert duplaannyit tudok keresni, és nincs reuma, se alkoholista kollégák!
előző voltam (38 éves).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!