Provokáció ha megkérdem milyen bérfejlődési lehetőség van a cégnél? Nem azt kérdeztem ÉN személy szerint mit kapok!
Nagyon rossz néven vették amikor rákérdeztem milyen bérfejlődési lehetőségek vannak a cégnél százalékban és időben tekintve.
Nem azt kérdeztem ÉN személy szerint mennyit kereshetek majd X idő múlva hanem azt egyáltalán mire van ELVI szinten lehetőség.
Nagyon rossz néven vették nem értem miért.
Mi a rossz abban hogy tudni szeretném HA elégedettek velem, akkor 1 év múlva mennyivel keresek többet mint most?
(mert ha semmivel, akkor minek maradnék itt)
"mert ha semmivel, akkor minek maradnék itt"
Mar megvalaszoltad szamtalanszor ezt a kerdest sajat magadnak.
"(mert ha semmivel, akkor minek maradnék itt)"
Bazsika, te már évek óta ott vagy, és itt picsogsz, mint a kislány!
Tipp: hogy ha kevesebb caps lockot hasznalnal a mondandód nyomatékositasahoz akkor legalább három mondatba telne nekünk hogy rájöjjünk hogy az alapítványi iskola öreg harcosaval van dolgunk. Így nem sokan olvassak végig a posztod sajnos.
Amúgy szerintem simán össze tudna dobni neked egy havi pár tízezres forintos életjáradékot a gyakori kérdések közössége, ha így végre nyugalomra térnél. Hova lehet utalni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!