Mit csináljak ezzel a lehetőséggel? Teljesen kivagyok
Akkor pakold tovabb a sajtburgert, komolyan, itt egy lehetoseg, ragadd meg, majd alakul.
Ha megtudjak hol dolgozol elmeseled a torteneted, nagy cucc, mekibe sajtburgert pakoltal, vannak ennel rosszabb melok is.
Nem értem a dilemmát. Olyanon rúgozol, ami szerintem csak a Te fejedben van jelen.
Én takarítottam egy üzemben. Az volt az első munkahelyem. Most irodán dolgozom, gazdasági vonalon. Mit kéne szégyellnem belőle?
Te se tedd!
Mi lesz ha...
max visszamész a mekibe, de ha sosem fogadsz el egy lehetőséget sem, mert alul értékeled magad, akkor mitől várod a változást?
Szerintem az a mérhetetlenül ciki, hogy kapsz egy lehetőséget és itt rinyálsz azon, hogy mi lesz, ha...
Van megtakarításod? Ha nincs, miért nincs? Ha van, akkor van mihez nyúlni vész esetén.
Ha 6 hónap múlva elküldenek, akkor az 5. hónapban már infót kérhetsz, hogy tervezik-e a munkaviszonyod megszüntetését. Ha igen, semmi baj, hiszen erre vettek fel, de eltudsz kezdeni mást keresgélni. Ha lejár a hat hónapod, akkor legalább egy meki szintű lehetőség legyen a tarsolyodban megint, ami túlélésnek jó.
Nagyon elvagy tájolva, ami az önértékelésedet illeti. Mekiben dolgozol, és? Az ott dolgozó emberek a társadalom legalja szerinted? Véletlenül sem diákok? Nyugdíjasok? Megszorult emberek, akiknek éppen nincs jobb? Ha valaki megkérdezi miért ott dolgozol, akkor elmondod a történetedet és azt, hogy képezni szeretted volna magad, fejleszteni a nyelvtudásod, stb. itt pedig ezt megtehetted munka mellett. Tökre előnyödre lehet fordítani.
Az én logikám szerint ha az ember elveszíti a munkahelyét, akkor bármi jobb a semminél. Én mérnökként is simán beállnék a mekibe átmenetileg, amíg nincs más, csak ne kelljen felélni a tartalékaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!