Hogyan tudok itthonról pénzt keresni? Vannak kevésbé ismert lehetőségek?
Figyelt kérdés
Sajnos kirúgtak két hete és nagyon nehéz munkát találni a városban ahol élek.
Rendelkezem diplomával, de azzal most nem megyek semmire.
24/L
2021. jún. 24. 12:14
1/8 anonim válasza:
Mihez értesz nagyon jól, ami távmunkában is végezhető?
Mi volt a kirúgás indoka?
2/8 anonim válasza:
Nincsenek!
Mindenki azt csinálná, ha lennének...
Átverések viszont vannak tömegével. Fizess előre X ezer ft-ot, aztán várd, hogy jön-e munka és hasonlók....
Mi a szakmád?
3/8 anonim válasza:
Igen, második fontos dolgot említ. Ha bármiféle (!) címen tőled kérnek pénzt, az 1000% átverés.
4/8 anonim válasza:
Én Marketagentről tudok ahol kérdőíveket lehet kitölteni és el is utalják a pénzt.Mondjuk max zseppénzre gondolj,pár euró de a semminél jobb,másikat nem ismerek.
5/8 anonim válasza:
Na, az olyanoktól sikítva menekülj, mint a 4. válasz. Meg ne próbáld!
6/8 anonim válasza:
Faszák vagytok,én írtam le az egyetlen választ amivel valamire mehet(nem sokra de a nullánál jobb) és szét vagyok pontozva.Az jobb ha otthon ül a székben és nem csinál semmit,ugye?Olyan sok mindent veszítene,8 óra munkakeresés helyett mondjuk 4 órát keresne az milyen jó.
7/8 anonim válasza:
Otthonról nem fogsz találni betanított munkát. Van ezer és egy munka, ami otthonról végezehtő (nem csak alkalmazottként) de olyan nincs amihez ne kéne szaktudás. Max valalmi kamerás szexmunka.
8/8 anonim válasza:
Ha erotikus munka is belefér (egy nap alatt keresnél annyit mint amennyit eddig egy hónap alatt, a lebukás veszélye nélkül) és még aktuális akkor írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!