Futárok mennyit keresnek borravalóból?
Gondolom az étel futár többször kap kevesebbet illetve egy bevasarlas hazhozszallitas.
Egy bútor szállító nehezebb cipekedes miatt kevesebbszer kap, de többet.
Vagy hogy van ez? Lehetséges, hogy futárnak állok es elgondolkoztam ezen.
Etel futarrol vannak youtube videok akik levezeik mennyit kapnak borravalobol es fizetesbol.
Szemelyszerint amugy csomag/butor szallitoknak egy forintot nem adnek soha, nem azert mert sajnalom toluk de pl egy ikea butor szallitas 15000Ft, pofatlansag lenne ezen felul borravalot elvarniuk. Ugyanigy egy kis csomag szallitas ami 1000-2000 forint nem fogok borravalot adni, abba belefer a szallitok korrekt fizetese.
Tegnap 4 órát dolgoztam és ez idő alatt 1200 FT borravaló jött össze.
Netpincérnél ez volt az első műszakom, így többet nem tudok mondani, de eddig jónak igérkezik.
Borravalóval együtt az óra bérem nettó 3 ezer volt azt hiszem.
napi 8ezer forintnyi jattért sokan egész nap dolgoznak.. Én senkinek nem adok jattot, ennyi erővel adj a boltos néninek is, a raktári dolgozónak, adj a gyerekeid tanárának...
Egyedül olyan esetekben adok/adnék, amikor valami extra kérésem van, például jöjjön vissza a futár délután, vagy egy másik helyen adja át a cuccot, ilyenek.
De szerencsére már mindent lehet átvevő pontra kérni, szóval nincs ilyesmi gond. Vajon az átvevő pontos eladót hányan jattoljáktok?:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!