11/19 anonim válasza:
"#9 - nagy poén volt :)"
Nem poénnak szántam, ezek a díjaim.
A matekod szerint pedig én havonta 441 000 000 ft-ot keresek havonta. Persze ez kimeríti a 12 milliós kata keretemet, így valamennyi adót fizetnem is kell.
12/19 anonim válasza:
Kardiológus.
9 percért fizettem 28 ezret.
13/19 anonim válasza:
Órabér volt a kérdés nem havibér. Ha én 1 órát dolgozok egy hónapban 50 ezer forintért, akkor 50 ezres órabérem volt.
14/19 anonim válasza:
*Mármint ha összesen 1 órát egy teljes hónapban.
15/19 anonim válasza:
Gépjárműlakatos.
Horpadást kihúzta, kb. 2 másodperc volt, 6000 ft-ot fizettem érte, szerintem ez a rekord.
16/19 anonim válasza:
"Akkor ne 50 ezer forint legyen, hanem 50 ezer euró"
Annyit még a sztárfocisták sem keresnek.
18/19 anonim válasza:
Hát kérdező 50 ezer euró az forintra átszámolva 18 millió Ft kb. Számoljunk 20 millióval az 8 órás munkával napi 160 millió. Ennyit még a híres amerikai színészek sem keresnek sőt még Ronaldo se nagyon keres ha azt a 160 milliót megszorozzuk 160x20 napos munkával 3 milliárd 200 millió. Ennyit még Mészáros Lőrinc sem keres készpénzben. Viszont vannak külföldi vezérigazgatók de nagyon kevesen és ilyen nagyon nagy cégek vezérigazgatói pl a Disney na ők keresnek napi 80 millió forintot de ők sem keresik meg az 50 ezer eurót óránként. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!