Nettó 1500 órabér diákmunkásként mennyire gáz?
Figyelt kérdés
Villamosnérnök alapdiplomával, mellette mestert csinálom. Szoftverfejlesztő cég, BP. Tapasztalatszerzésnek elmegy azért egyetem mellett, vagy hülye vagyok hogy ennyiért dolgozok?2021. júl. 2. 19:02
1/15 anonim válasza:
Ha neked eleg ennyi, akkor egyaltalan nem gaz.
2/15 anonim válasza:
Nem sok, de nem megalázóan kevés, ha maga a munka nagyon jó és komoly referencia lehet a CV-dben, akkor egy ideig megérheti.
3/15 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó diákmunka bér még bsc diploma mellett is.
4/15 anonim válasza:
Gáz?! Én vegyész MSc diplomával 10 év munkatapasztalattal örülnék ha ennyit keresnék. Meg se közelíti ezt a fizetésem, bruttóban keresek majdnem ennyit.
6/15 A kérdező kommentje:
#4 Na ezt se hiszem el.
2021. júl. 2. 20:52
7/15 anonim válasza:
#6 Azt hiszel, amit akarsz. Bizonyára sok okom van ilyenekről hazudozni... Ez havi nettó 264eFt. Örülj neki, hogy ilyen jó fizetést kapsz diákként!
8/15 anonim válasza:
En is orvendenek ennyinek. Sok szar diakmelot csinaltam de ennyit sose kaptam
9/15 anonim válasza:
Az én oraberem 900ft ☠️ nem diakmunka
10/15 anonim válasza:
Nem rossz szerintem,jobb az órabéred mint egy rendes melósnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!