Nettó 1500 órabér diákmunkásként mennyire gáz?
Figyelt kérdés
Villamosnérnök alapdiplomával, mellette mestert csinálom. Szoftverfejlesztő cég, BP. Tapasztalatszerzésnek elmegy azért egyetem mellett, vagy hülye vagyok hogy ennyiért dolgozok?2021. júl. 2. 19:02
11/15 anonim válasza:
1.436 forint a nettó órabérem. Több évtizede dolgozom. Ez nettóban 252 ezer forint havonta. Mondjuk bennünket inkább mindenféle bónuszokkal ösztönöznek jobb és több munkára, mert az csak adható, nem pedig kötelező. :)
12/15 anonim válasza:
Szerintem ez egy elég jó munkabér diákként.
13/15 anonim válasza:
4-es, en is vegyész vagyok, MSc végzettséggel, mondjuk nekem még csak 1,5 év a munkatapasztalatom. Havi bruttó 400 ezret keresek (kedvezmenyek nélkül nettó 266 ezret kapok). Plusz évente nettó 400 ezer ft szép kártyára.
14/15 anonim válasza:
A 4-es vagyok. Azóta nekem sikerült emelést elérnem. Nem maguktól adták, hanem ki kellett zsarolnom. Pontosabban kész voltam munkahelyet váltani, mert találtam jobban fizető munkát. Be akartam adni a felmondásomat, ennek hatására emeltek. Most 310 a havi nettóm. Azaz nagyjából 1760Ft-os nettó órabérért dolgozom, ha visszaszámoljuk.
15/15 anonim válasza:
#14 Ügyes vagy.
Inflációval majdnem annyit keresel mint régen csak kevesebbet.
Jövőre is csináld meg. 🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!