Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Budapesten a Nokiánál milyen...

Budapesten a Nokiánál milyen gyakornokként dolgozni? Megéri?

Figyelt kérdés

2021. júl. 5. 10:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nokia munkahelyként nem jó, csak nagy neve van.
2021. júl. 29. 14:45
 12/16 anonim ***** válasza:

1700 ft bruttóért vagyok gyakornok az egyik big 4 tanácsadó cégnél és még soha egész életemben nem tanultam és fejlődtem annyit mint itt (a személyiségemet is beleértve).

Nagyon-nagyon megéri egyetem mellett nagyobb cégeknél gyakornokoskodni.

2021. szept. 16. 20:42
 13/16 anonim ***** válasza:

Nagy cégnél jó a gyakornokság, mert értelmes bérezést kapsz, normális feladatokkal. Nekik az az érdekük, hogy betanulj, és náluk maradj hosszú éveken át. Mivel külföldiek ezek a cégek, ezért nem fáj nekik kifizetni a gyakornokot is. Plusz mivel sokkal többen dolgoznak, ezért valószínűleg kapsz mentort is.

KKV-knál úgy ahogy van el kell az ilyet felejteni. Ott csak olcsó munkaerő a gyakornok (tisztelet a kivételnek, de ez a jellemző)

2021. szept. 17. 22:16
 14/16 anonim ***** válasza:

13-asnak uzenem Nokianal gyakornokkent minimalbert kapsz, mindenhol tobbet adnak meg egy kkvnal is. A mentort meg hagyjuk. Nem celjuk hogy ott maradj talalnak helyetted masik 50 jelentkezot.

Betanulas? Minden folyamat annyira le van bontva hogy easy az egesz...

12-es Egy big4 nincs egy szinten a Nokiaval

Jo hely a Nokia de nem ilyen szempontbol!

2021. szept. 18. 11:15
 15/16 anonim ***** válasza:

12es vagyok.

Nem tudom a Nokiánál milyen, nem mondtam,hogy olyan,mint egy big 4.

Viszont pl apukám egy nagy banknál dolgozik és éppen van egy gyakornoka, akk1200bruttó órabérben van.

És a fiú elmondása szerint nagyon szereti,nagyon lelkes,hogy mennyi mindent napukt 2 hónap alatt is már.

Tehát egyetemistaként szerintem megéri a nagy cégeknél akkor is,ha nem fizetnekolyan sokat.

2021. szept. 19. 01:32
 16/16 anonim ***** válasza:
*tanult
2021. szept. 19. 01:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!