Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Budapesten a Nokiánál milyen...

Budapesten a Nokiánál milyen gyakornokként dolgozni? Megéri?

Figyelt kérdés

2021. júl. 5. 10:18
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
20 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Minimálbért adnak, határozott idejű szerződéssel.
2021. júl. 5. 10:29
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül csak a fizetésre gondolok. Hanem az érdemi munkatapasztalat, tudás szerzésére is.
2021. júl. 5. 13:29
 3/16 A kérdező kommentje:
Meg a karrier lehetőségre is.
2021. júl. 5. 13:37
 4/16 anonim ***** válasza:
76%
gyakornokként sosem érte meg csak a cégeknek mivel kvázi ingyen kapnak rabszolgát
2021. júl. 6. 10:06
 5/16 anonim ***** válasza:
87%
Ahogy a négyes írja. Gyakornokként soha, sehol nem éri meg dolgozni. Igyekezz a legmenőbb helyre bejutni, maradj három hónapot, esetleg juss be egy másik nagyon menő helyre szintén három hónapra, és a LinkedIn-profilodban szépen feltüntetve a menő cégek menő logóit (az elvégzett munka gyakorlatilag semennyire nem számít, csak ez) lépj le gyorsan egy igazi pozícióba, de már valódi fizetésért! Később visszamehetsz akár azokra a helyekre is, ahol gyakornok voltál, de az általam látottak alapján az, hogy ott vársz helyben a fokozatos előrelépésre, az nem annyira éri meg, kezdetben egyértelműen inkább ugrálni jó, később majd le lehet kicsit nyugodni.
2021. júl. 7. 16:33
 6/16 anonim ***** válasza:
44%

Gyakornoknak lenni piszkosul megéri. Aki csak az ingyen munkát látja benne, annak persze nem, de pályakezdőként, amikor 0 tapasztalatod van, sokat jelent a cégeknek, hogy láttál már munkahelyet, nem nekik kell megtanítani, hogy mi a munkaidő, a szabadság, és hasonlók.

Én ha pályakezdőt veszek fel, akkor mindig azt választom, aki gyakornok volt

2021. júl. 7. 16:46
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarsz ennyire pont a Nokiánál dolgozni?
2021. júl. 8. 20:44
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül akarok a Nokiánál dolgozni. Inkább csak informálódni szeretnék.
2021. júl. 8. 22:04
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
En anno egy nagy tanácsadó cégnél voltam gyakornok, rohadtul nem érte meg, a fénymásoláson kívül semmit nem bíztak rám, aztán amikor egyetem után munkát kerestem, akkor sem számított semmit, ahova felvettek azért vettek fel, mert valami 30 jelentkezőből nekem volt legjobb az angolom...
2021. júl. 15. 13:32
 10/16 anonim ***** válasza:

Páran komoly téveszmében vannak. Manapság nem tudom,

milyen gyakornoki állás ahol egy normàlis angol+excel tudással 1200ft alatt fizetnek bruttó. Multinàl, ahol dolgozok erős angollal, 1500-1800 bruttó fizetések repkednek a gyakornokoknak, céges laptoppal, home office, étkezési tàmogatàs. Amire van rálàtàsom, hogy egy

bsc diplomás, tapasztalat nélküli pályakezdőt, beszerzési területre, külsősként angol és legalàbb ez középfokú második nyelv tudàssal 400e bruttóért vesznek fel ide embereket nagyon max. Akik itt intern poziba dolgoznak, azokat teljes állásra gyakran 600e környéki bruttó fizetésért vesznek át teljes àllásra miutàn befejezték az egyetemet, sőt magasabb szintre is. Ezt a hatrànyt, gyakorlati tapasztalatom szerint a legjobbak is csak 2-3 múlva hozzàk be.

2021. júl. 29. 13:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!