Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a véleményed erről? 150-200...

Mi a véleményed erről? 150-200 ezerért segítenek neked munkát találni?

Figyelt kérdés

Megkeresett egy munkaközvetítéssel foglalkozó "iroda" ? Egy vállalkozó, hogy ő azzal foglalkozik, hogy munkát keres olyanoknak akik már rég óta nem találnak. Megtanítják őket normális önéletrajzot írni és linkedin profilt is csinálnak nekik. Garancia persze nincs, de megnyugtatott, hogy ő nála mindenki talált 3 hónapon belül álom állást.

Az alapcsomag 100 000 forintba kerül. Van egy prémium csomag is az 200 000 forint és fél évig mentorálnak segítenek munkát találni.

2021. jún. 29. 06:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
:D Létezik olyan tanfolyam hogy hogyan kell csajozni? El sem hiszem! Tényleg ennyire életképtelenné váltak a pasik? :D
2021. jún. 29. 09:03
 12/20 anonim ***** válasza:
74%

@09:03

Hagyjuk már ezt a hülyeséget, életképtelenné válás meg a többi marhaság.

Szerintem az emberiség kezdete óta létezik a jelenség hogy vannak férfiak akik könnyebben tudnak nőhöz jutni és vannak akik nem. Csak most valakik biznisz építettek az ilyen férfiakra akik nem.

2021. jún. 29. 09:10
 13/20 anonim ***** válasza:
Igen mindig is a hü.lyékből lehetett a legjobban megélni, akik fizetnek mindenért mert egy önéletrajzot sem tud megírni, nem hogy egy nőt megszólítani :D Lehet én is belevágok egy ilyen bizniszbe sok az ostoba. Lassan abból is tanfolyam lesz hogyan kell egy rántottát elkészíteni, meg hogyan kell lélegezni :D Bagdy Emőkének ebből is sikerült egy 30 perces előadást összehoznia, erre is szükség van, valóban életképesek a mai emberek :D
2021. jún. 29. 09:29
 14/20 anonim ***** válasza:
81%
Munkakozvetito megkapja a cegtol ahova mesz az eves bered 10-20%at, abbol keresnek penzt, nem pedig toled kernek. Ha barhol is egy forintot akarnanak akkor fuss.
2021. jún. 29. 09:49
 15/20 BeefEater ***** válasza:
100%

Oké, én benne vagyok. De a jutalék első felét akkor fizetem, mikor felvettek a másik felét meg a próbaidő lejárta után.

Ha ezt belengeted akkor nagyon hamar abbamarad a beszélgetés és békén fognak hagyni mert ehhez komolyan kellene gondolni.

2021. jún. 29. 11:10
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Olyanba is botlottam, akik munkát kínáltak és nekem kellett volna érte fizetnem. Mondtam nekik, hogy rendben, amint adnak munkát és lesz fizetés abból le is vonhatják az összeget, mert hogy nem adnak arra garanciát, hogy lesz e munka. Erre ők kikerekedett szemekkel közölték hogy az úgy nem jó, mert nincs garancia hogy én kifizetem őket. Mondtam nekik szerződést kötünk róla, az átutalásnál levonhatják az első fizetésből. :D Szerintetek? Minden féle faxságokat hablatyoltak össze, hogy de az úgy nem lehet, de az persze lehet hogy én a semmiért fizessek ki több tízezer rongyot és semmi garancia nincs hogy munkám lesz . :D Hát én elküldtem őket a picsába.
2021. jún. 29. 11:46
 17/20 anonim ***** válasza:
Munkanélküliként amikor még a TB-det sem tudod miből finanszírozni, miből fizetgssél ilyen nagy összegeket ezeknek a csaló, xarháziknak?
2021. jún. 29. 11:50
 18/20 Nemzeti konzervatív ***** válasza:
100%
Inkább szólj a NAV-nak, ők majd utánanéznek mennyire hatékony. :D
2021. jún. 29. 16:27
 19/20 A kérdező kommentje:
18, Sajnos valószínűleg meg van neki a jogi kibúvója, mert bár úgy reklámozza, hogy munkát keresnek neked, valójában ő csak "mentorál" meg segít magad úgymond jobban eladni, meg megtanítanak önéletrajzot írni és kapsz egy csomó felesleges e-bookot és tanácsot (amit az interneten INGYEN is megtalálsz). De azt nem tudom kimeríti-e a megtévesztés fogalmát.
2021. jún. 30. 06:18
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem egy nagy átverés az egész, ne fizess érte egy forintot se. Hidd el fogsz találni enélkül is jó munkahelyet, főleg ha meg van a szükséges képesítésed egy jó szakmához, vagy egy kellő tapasztalatod. Pályakezdőként keresek munkát 1-2 hete, és már kaptam nem 1-2 viszonylag jó ajánlatot. Igaz én nagy városban élek, de sima érettségivel se nehéz manapság megkeresni 180-200 nettót. Gondolj csak bele heti 40 órába azaz havi olyan 160-180 ban elég, ha van egy 1000-1200-as nettó órabéred, és már van olyan gyár ahol alapból ilyen 1300-1500 között vannak az órabérek, és még nem túlóráztál nem 3 műszakoztál stb... Nem egy agysebészet ne parázz emiatt, és főleg ne fizess kóklereknek 1 forintot se.
2021. júl. 2. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!