Mi a véleményed erről? 150-200 ezerért segítenek neked munkát találni?
Megkeresett egy munkaközvetítéssel foglalkozó "iroda" ? Egy vállalkozó, hogy ő azzal foglalkozik, hogy munkát keres olyanoknak akik már rég óta nem találnak. Megtanítják őket normális önéletrajzot írni és linkedin profilt is csinálnak nekik. Garancia persze nincs, de megnyugtatott, hogy ő nála mindenki talált 3 hónapon belül álom állást.
Az alapcsomag 100 000 forintba kerül. Van egy prémium csomag is az 200 000 forint és fél évig mentorálnak segítenek munkát találni.
Jo szoveg, veszel alapcsomagot 100k,
Talalnak neked kozmunkat, 2x54k es tenyleg visszajott az ara:D
Igazatok van, köszi a válaszokat! Nagyon jól beszélt a telefonban az ember, valószínűleg marketinges, vagy valami hasonló, de nem mondtam rögtön igent az ajánlatára, pedig nagyon eröltette. Húzta direkt előttem a mézesmadzagot, hogy mi lenne az álom munkám, álom fizetésem, "Ó! pont a múlt héten volt valaki aki ugyanilyen területen talált nálunk, pedig előtte évekig keresett!" Mondom túl szép volt, hogy igaz legyen! :D
De akkor tényleg csak lehúzás és kb. olyan mint a csajozós tanfolyamok, vagy a hogyan gazdagodjunk meg tanfolyamok. Itt is a kiszolgáltatott emberekre hajtanak sajnos.
Az a hülye aki ezt az egészet, el is hiszi!
Egy forintot ne fizessél nekik, átverés!
Semmi garanciát nem tud rá adni, hogy 3 hónap múlva meg fogja találni neked az álom melót. Ígérgetni azt nagyon sokan tudnak.
Ez valami vicc kategória ráadásul illegális is.
Vannak mentor irodák akik ilyenekben ingyen segítenek. Még ha forintosítani akarnák egy ilyen "szolgáltatást" szerintem sehogy sem ér meg ez 150-200e-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!