Álomfejtés terén kíváncsi lennék a véleményetekre. Segítenének?
Azt álmodtam, hogy egy régi fa berakású malom szerűségű "házat" vettünk apummal, tesómmal és apum barátnőjével. Ahol, lett egy szobám régi bútorokkal és egyéb tárgyakkal, a jó nagy része nem volt az enyém, szinte csak a régi porcelán vázáink meg a kávés poharam volt ott. És voltak képek egy lányról. (nem ismerem tudtommal)
Apum barátnője bejött, hogy hozott nekem 3 arany halat, ezután mutattam neki a képet a lányról, aminek fekete lett a szeme és úgy nézet ránk és alakot tudott változtatni. Majd, úgy volt hogy elköltözünk.
-Itt fel ébredtem, de amikor vissza aludtam folytatódott.-
Egy kolli szerűségbe kerültem. Ahol, le kellett menni az étkezőbe. Egy fiúval mentem le, aki szintén nem láttam még soha. (mintha a barátom lett volna) Jött egy lány is, aki azt hiszem egy régi ismerősöm és utána jött egy fekete macska azt hiszem egy fél holddal a feje közepén, aki beszélt hozzám, hogy ő a démon, menjek vele és elindult fel a lépcsőn, és meg követtem, mert meg akartam kérdezni tőle, hogy miért kísért engem és mit akar.
Lehet, ennek az álomnak jelentése? Vagy csak az agyam játszadozott velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!