Hova menjek így dolgozni?
18 éves lány vagyok, most érettségiztem. Gimnáziumi érettségi, szóval szakmám nincs, továbbtanulni meg nem tudok, mert sajnos a jegyeim nem olyan jók, nehezen tanulok.
Eddig gyermekotthonban éltem, most viszont ki kellett költöznöm a korom miatt. Senkim sincs, szóval el kell tartanom magam, de az utógondozotti támogatás olyan kevés, hogy a bérelt szombámra sem elég.
Szeretnék kimenni külföldre dolgozni, viszont nem tudom, hova lenne érdemes indulni. Angolul tudok középfokon, németül csak nagyon alap szavakat. Végzettség és munkatapasztalat nélkül ez hova elég? Ráadásul fizikai munkát nem végezhetek, mert szívbeteg vagyok, kerülnöm kell a megterhelést. Mit tegyek, tanácstalan vagyok.
És?
Attól még, hogy valaki szívbeteg dolgozhat 3 műszakban.
Külföldön esetleg bentlakásos babysitter munkát tudnék neked elképzelni.
De addig is boltban, pékségben próbálj nézelődni, nagyobb városokban ilyen munkákra általában keresnek embert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!