Hova menjek dolgozni ha nem értek semmihez, nincsenek jó kommunikációs készségeim, valamint ügyetlen és gyenge is vagyok? 25F
Figyelt kérdés
Tehát nincs semmiféle szaktudásom, nem értek lényegében semmihez. A műszaki érzékem nulla (a műszaki rajz számomra kínai) és a nyelvtanulás sem az erősségem. A kézügyességem borzalmas, kis túlzással egy villanykörtét nem tudok becsavarni a helyére, fizikailag gyenge vagyok max. 10-20 kilót tudok megemelni. Idegen emberek közelében nem érzem jól magam, halkan és keveset beszélek. Nincsenek jó ötleteim, nehezen oldom meg a felmerülő problémákat, nagyon lusta vagyok és nem viselem el a nehézségeket. Az egyetlen amihez értek a hazudozás. Ezen kívül még jó vagyok a semmittevésben. Egész eddigi életemben szinte semmit nem dolgoztam, csak különböző haszontalan egyetemi szakokat meg tanfolyamokat végeztem hogy azért mégse itthon üljek.2020. szept. 7. 14:53
1/4 anonim válasza:
végezz el egy targoncás tanfolyamot. Ha egy diplomát ezek szerint meg tudtál csinálni, akkor azt is meg tudod tanulni minek hol a helye, és merre kell elvinni. Ülni az időd nagy részében ülhetsz, de alap it-s dolgokat mint szkenner, raktárkezelő szoftver meg kell tanulnod. Ha lusta vagy az addig nem baj, amíg egyszerűbben csinálod meg a munkád. A pozícióra rakodásba belejössz, csak ne gázolj el senkit és ne menj neki semminek, mert levonják...
2/4 anonim válasza:
Balázs visszatért? A mosogatással mi volt a baj?
3/4 anonim válasza:
Politikai pálya jó lenne neked, említetted a hazudozást, hogy az megy neked....
4/4 anonim válasza:
Menjél vagyonőrnek, sok helyen csak állsz és csorgatod a nyálad, az hidd el menni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!