Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi volt eddig a legidiótább...

Mi volt eddig a legidiótább munkahely életedben? Miért?

Figyelt kérdés

2021. jún. 25. 10:08
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Legalizált adóelkerülés, meg rabszolgatartás ez, nem diákmunka...
2021. júl. 14. 15:09
 22/27 anonim ***** válasza:

#20: szerintem nem tilos a 12 óra. 18 éven alul tilos csak.

Forgalom számlálást is csináltam, az is 6-18-ig tart, ráadásul vidékre mentünk, szóval 4 körül indultam otthonról. De az legalább viszonylag laza meló, pláne mikor egy olyan út mellé tettek ahol egész nap járt kb 15 jármű.

2021. júl. 14. 18:07
 23/27 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy nem tilos, de pont ez a gáz, hogy nem tilos...

Elvégre jelentős adókedvezmény van a diákok után, és eleve, ha valaki diák meg tanul akkor arra legyen ideje, és elégedjen már meg a 8 órás munkanapokkal szerintem.

Így pont a frissen végzett réteget szorítják ki, az amúgy is vérszegény munkaerőpiacról, és akkor lehet menni gyakornoknak ebédjegyért :D :D :D

Túltolják már kissé ezt az "előszűrést" a 80% ban semmi fizetésekre...

2021. júl. 14. 18:46
 24/27 A kérdező kommentje:

Aztán megy a csodálkozás, hogy aki csak tud lelép.

Félpénzért maradjon itt, vagy tripla adófizetésért, vagy trükközzön amíg él, hátha nem érik utól?

2021. júl. 14. 18:48
 25/27 A kérdező kommentje:

"Forgalom számlálást is csináltam, az is 6-18-ig tart, ráadásul vidékre mentünk, szóval 4 körül indultam otthonról. De az legalább viszonylag laza meló, pláne mikor egy olyan út mellé tettek ahol egész nap járt kb 15 jármű."

Van ennek realitása egyáltalán?

Mire volt ez jó? :D

Nem gyengén "számlagyár" szaga van...

2021. júl. 14. 18:58
 26/27 anonim ***** válasza:

Ez egyszer volt, hogy ennyire laza helyet kaptam, ennél azért jóval több volt máskor sajnos.

Amúgy a Magyar közút pár évente felméri az összes utat amit kezelnek, ők nyilván kérnek erre alvállalkozót aki pedig az iskolaszövetkezeten keresztül olcsó diák munkásokkal megoldja.

Vizsgázni is kellett belőle előtte mert ha jól emlékszem 12 jármű kategóriát kell tudnod pillanatok alatt megfelelő helyre strigulázni.

2021. júl. 15. 03:07
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Megtalaltam a legendás mosópor csomagolós melót, tehát akár ma is jelentkezhet aki szivatni akarja saját magát és diák:

[link]

Most épp úgy látom a heti kifizetéssel próbálják motiválni a diákokat.

2021. júl. 15. 03:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!