Mi volt eddig a legidiótább munkahely életedben? Miért?
Figyelt kérdés
2021. jún. 25. 10:08
11/27 anonim válasza:
Alu-Redőny kft. Mogyoródon van, egy kis árnyékolástechnikai cég, igazi legja. Elég sűrűn keresnek oda embert, mert senki nem marad meg hosszú távon. A főnök egy vérbeli seggfej, a kolegák, direkt nem segítenek, az irodisták egy beképzelt nagyképű csűrhe, érezd magad megtisztelve hogy hozzájuk szólhatsz. Én 4 hónapig bírtam ott, de kb. sose fogom elfelejteni, annyira egy minősíthetetlen szar volt. Senki ne menjen oda, ha jót akar!
12/27 anonim válasza:
Majdnem mindegyik. Amikor informatikus voltam az egy nettó csalódás. Azt hittem, hogy az egész ide pitty-pitty-pitty, oda putty-putty-putty, a számlámon meg csak csing-csing-csing. :)
Hát sajna véletlenül sem. :'(
13/27 A kérdező kommentje:
Csalódás? Kihasználós iparág az is mint a sofőröknél?
2021. júl. 5. 11:04
14/27 anonim válasza:
10 éve volt, a Burger King diákként, heti 2x2 órára mehettem csak dolgozni, ez volt szerintük a "betanulás". Olyan jól ment, hogy három alkalom után ki is rúgtak szerencsére, így volt esélyem rendes munkát találni :D Amúgy szörnyen trash hely volt, a felettesem egy baszogatós, rosszindulatú alázós stílusú roma nőstény ork volt, a management mind romákból állt, többiek meg szimplán rosszindulatú fogyatékosok voltak, párom kérdezte is, hogy ez valami kisegítős hely? És mindez Budapest belvárosában..
15/27 anonim válasza:
áruház őrzés, egésznapos járkálás hatalmas óraszámban de annál alacsonyabb órabérben :D
16/27 anonim válasza:
Diákként mosópor csomagolás gázmaszkban, szalag mellett, 6-18.30-ig. Hat napig bírtam, életem legrosszabb hat napja volt.
17/27 anonim válasza:
#16: az tudom melyik, én 2 napot voltam.
18/27 anonim válasza:
17) nem sokan bírták, elképesztően rettenetes volt
19/27 anonim válasza:
#18: viszont akkoriban a többi diakmunkahoz képest kicsit jobban fizetett és mindig könnyű volt bejutni szóval sokan besétáltak a csapdába :)
Nagyon nagy elvárás volt, örökké stresszeltek, hogy lassúak vagyunk pedig próbáltuk jól csinálni.
12,5 óra a meló helyen és akkor még kijutni oda a város szélére és haza... Épp csak ágyba dőltem otthon. Borzalmas volt!
20/27 A kérdező kommentje:
Azt nem értem, hogy "diákmunkába" hogyan engedhetik a 12 órázást?
Mintha nem létezne semmilyen jog...
2021. júl. 14. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!