Mi volt eddig a legidiótább munkahely életedben? Miért?
Volt egy ceg, ahol a projekt egy idő után a teljes nihilbe csapott át, konkrétan egy-két elmebeteget kivéve senki sem dolgozott. Olyanok voltak, hogy a mellettem ülő srác egész nap pokemont nézett a gépén, aztán egyszer megállt mögötte a projekt menedzser csaj (a főnöke) és az is nézte. A srác egyszer csak észrevette, észbekapott, be akarta zárni, mire a csaj: "Jaj, de tök jó, pokemon, átküldöd a linket?" Volt aki bevitt playstationt, aztan befoglalta az egyik meetingszobát, és ott játszogatott egész nap.
Én egy évig bírtam, után a leléptem, nem sokkal később a cégnek is elege lett, bezárták a bazárt, és kirúgták az egész bandát (majdnem 100 embert)
Haveromnak 2 hónapig nem adtak semmi feladatot, így baszott bejárni a munkahelyre, 2020-ban a leépítéskor rúgták ki, szerintem csúcs helyen dolgozott 2008-tól, én is ilyenre vágyok :)
Ezzel szemben amit nekem dobott a sors, az első helyemen heti 60-80 órát melóztam, havi 240-320órát, de csak az alap 160 órát fizették. Elkezdtem kicsekkolni 8 órás munkaidő után, így röpke 2 hét után lapátra kerültem, szerintük nem voltam eléggé elkötelezett a cég iránt.
#8: hasonlót én is hallottam: nagy multi, osztályok átszervezése után megfeledkeztek egy emberről. Csávó évekig bejárt, matatott valamit egész nap a laptopon aztán kapta szépen a fizut.
Dolgoztam multinál, így el bírom képzelni, hogy igaz lehet. Tényleg van amikor szinte egymás mellett ülőknek fingja sincs róla mit dolgozik a másik, így nem lesz feltűnő, hogy évek óta semmit se csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!