Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi volt eddig a legidiótább...

Mi volt eddig a legidiótább munkahely életedben? Miért?

Figyelt kérdés

2021. jún. 25. 10:08
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
88%
A jelenlegi. Első munkahelyem. 21 éve vagyok itt.
2021. jún. 25. 10:13
 2/27 anonim ***** válasza:
96%
A mostani. Egy full cigany iskolaban tanitok. Olyan g*cibutak h félelmetes.
2021. jún. 25. 11:18
 3/27 anonim ***** válasza:
95%

Volt egy ceg, ahol a projekt egy idő után a teljes nihilbe csapott át, konkrétan egy-két elmebeteget kivéve senki sem dolgozott. Olyanok voltak, hogy a mellettem ülő srác egész nap pokemont nézett a gépén, aztán egyszer megállt mögötte a projekt menedzser csaj (a főnöke) és az is nézte. A srác egyszer csak észrevette, észbekapott, be akarta zárni, mire a csaj: "Jaj, de tök jó, pokemon, átküldöd a linket?" Volt aki bevitt playstationt, aztan befoglalta az egyik meetingszobát, és ott játszogatott egész nap.

Én egy évig bírtam, után a leléptem, nem sokkal később a cégnek is elege lett, bezárták a bazárt, és kirúgták az egész bandát (majdnem 100 embert)

2021. jún. 25. 11:18
 4/27 A kérdező kommentje:
:D Az kemény, a cég nem szűnt meg? Melyik volt ez a cég?
2021. jún. 25. 11:56
 5/27 anonim ***** válasza:
96%
én közszférában dolgoztam, a tényleges napi munkavégzés kb. fél óra volt, utána ültem az irodában. Konkrétan bementem a főnökhöz és kérdeztem hogy nincs-e valami új munka, mert nincs dolgom, ő meg hatalmas szemekkel nézett rám és elkezdte mondani hogy most nincs vicces kedvében, ne poénkodjak.
2021. jún. 25. 12:53
 6/27 anonim ***** válasza:
93%
Karácsonyi időszakban Tesco előtti sátorban pontyfejező.
2021. jún. 25. 13:16
 7/27 anonim ***** válasza:
89%
A ceg nem szunt meg, viszont par honapra ra egy versenytarsuk felvasarolta. Meg sulyosabba teszi a helyzetet, hogy ez nem is Magyarorszagon tortent, hanem Ny-Europaban...
2021. jún. 25. 13:27
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Haveromnak 2 hónapig nem adtak semmi feladatot, így baszott bejárni a munkahelyre, 2020-ban a leépítéskor rúgták ki, szerintem csúcs helyen dolgozott 2008-tól, én is ilyenre vágyok :)

Ezzel szemben amit nekem dobott a sors, az első helyemen heti 60-80 órát melóztam, havi 240-320órát, de csak az alap 160 órát fizették. Elkezdtem kicsekkolni 8 órás munkaidő után, így röpke 2 hét után lapátra kerültem, szerintük nem voltam eléggé elkötelezett a cég iránt.

2021. jún. 25. 15:19
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

#8: hasonlót én is hallottam: nagy multi, osztályok átszervezése után megfeledkeztek egy emberről. Csávó évekig bejárt, matatott valamit egész nap a laptopon aztán kapta szépen a fizut.

Dolgoztam multinál, így el bírom képzelni, hogy igaz lehet. Tényleg van amikor szinte egymás mellett ülőknek fingja sincs róla mit dolgozik a másik, így nem lesz feltűnő, hogy évek óta semmit se csinál.

2021. jún. 26. 01:10
 10/27 A kérdező kommentje:
Nekem erről a hivatali patkányok című film ugrig be, és "Milton", amikor már az alagsorba viszik le az íróasztalát, és megkérik, hogy fogja szépen a csótányírtót, meg a seprűt és kezdjen neki :D :D :D
2021. jún. 27. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!