Milyen menő munkahelyek vannak?
Google street gépkocsivezető meló a legmenőbb, időszakos munka, de azért kap fizut amiért tekereg a városba.
Számomra ez a legmenőbb.
Nektek?
Mi számít menőnek?
Az én melóm inkább kényelmes, mint menő: szoftverfejlesztőként ki se kell tennem a lábam a lakásból és jobban keresek, mint a nagy átlag.
Menőnek menő, de a buszvezető, kalauz is menő. Mozog a jármű alatta.
De mi egyéb menő van abban, hogy viszonylag lassan, egyenletes tempóban jársz utcáról utcára? És gondolod, hogy csuda jól fizet?
Kötetlen munkaidőben céges autóval szolgálat teljesítési ellenőr.
( a biztonsági őrség ellenőrzése ).
Kapsz egy megyét vagy kettőt, havonta kell teljesíteni 5x az összes telephelyet ami van bennük.
Akkor mész amikor akarsz, hónap végén leadod az ellenőrzőlapokat, hogy megfelelő volt e a fellépés, a megjelenés, az éberség stb.
És ezért kapod a dupláját annak a pénznek mint az aki éjjel nappal ott van őrségbe és óránként jár csekkolni.
#8 Van felvétel?
Eléggé szabálykövető vagyok, ezért jó volna ilyen munka,ha kell az országon belül el megyek bárhová,szeretem a kihívásokat és a nyugodt munkát is.
Nem viccből kérdezem,ez egy komoly kérdés,remélem kapok rá választ. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!