SSC vagy menő brókercégnél call center?
Sziasztok!
Frissen végzett közgazdász hallgató vagyok. Kaptam egy állásajánlatot egy nagyon jónevű multihoz, nagyon nagyon jó fizetéssel, home office lehetőséggel. A pozíció kontrolling elemző lenne, szóval tipikus ssc-s számvitel.
Egy brókercég is ajánlatot adott, elképesztően jó bérrel (az ssc-nél talán csak 1.5-2 év múlva keresnék ennyit, majdnem 100,000 ft különbség is lehet). A feladat azonban lecsupaszítva call center lenne, és nem látom, hogy ebből a feladatból át tudnám küzdeni magam komolyabb, pénzügyi elemzői feladatokba, míg az ssc-s könyveléssel legalább számviteli tapasztalatot szerzek.
Mindenképp akarok mesterre menni, de várni szeretnék 1-2 évet, mivel nem tudom, hogy közgazdaság-pénzügy-it vonalon melyikre gyúrjak rá, mert az az igazság, hogy mindhárom érdekel, és nem vagyok rossz egyikben sem.
Melyiket válasszam?
Privátban megírod, melyik brókercég?
Igazából azon múlik, hogy neves cég-e. Az SScvel az a baj, hogy a munka csak nagyon kis százalékát végzed, annyira szét van darabolva. Szóval ha a brókercégnél van továbblépési lehetőség, szerintem az hosszabb távon jó befektetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!