Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha az offer letter-be ez van...

Ha az offer letter-be ez van írva, akkor milyen következményei lehetnek annak, hogy a munkavállaló visszalép és nem írja alá a főszerződést? Ebben az offer letterben rögzítve van, hogy maga az offer letter is része a cég szerződésének.

Figyelt kérdés

By accepting the offer in writing constitutes a binding relationship between (leendő munkavállaló neve) és (munkáltató neve).

Accoring to that, every party should not andanger the establishment of the employment relationship. In the event (munkavállaló neve) would withdraw his/her decision on entering into employment relationship (munkáltató neve), it may result on the part of (munkáltató neve)that the company may enforce.

Tehát ez esetben lehetséges anyagi következménye, amit a leendő de mégis visszalépő munkaválallónak kellene megfizetnie?

2021. jún. 24. 02:03
 1/5 A kérdező kommentje:

*should not endanger.

Ezt elírtam, elnézést.

2021. jún. 24. 02:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Te most tényleg aláírtál valamit, amit utólag itt akarsz értelmeztetni? Már nem az első kérdésed...
2021. jún. 24. 07:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Mely ország jogszabályai szerint?
2021. jún. 24. 11:45
 4/5 BeefEater ***** válasza:

Csak én nem értem ezt a mondatot?

"In the event (munkavállaló neve) would withdraw his/her decision on entering into employment relationship (munkáltató neve), it may result on the part of (munkáltató neve)that the company may enforce."

Mintha hiányozna belőle a lényeg.

Ezzel egyébként valóban azt mondja, hogy valamire kötelezhetnek, ha visszalépsz a munkaszerződéstől. Azt mondjuk nem mondja el, hogy mire kötelezhetnek. Ha meggondoltad magad beszélj a HR-essel minél előbb.

2021. jún. 24. 12:34
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen,igy van, utolag alltam neki ertelmeztetni.

Idiota mentalitas,hogy egybol tamadni kell ,nem segiteni.

Tobbieknek koszonom. Megoldodott az ugy.

2021. jún. 24. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!