Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Teedy kft. -n (Vasvár) kereszt...

Teedy kft. -n (Vasvár) keresztül ment-e már ki valaki külföldre dolgozni?

Figyelt kérdés

Mik a tapasztalatok?

A regisztrációs díj miatt kérdezem,hogy nem-e átverés.

2010. aug. 26. 08:04
1 2 3 4
 31/34 susylany válasza:

Egyet értek az elöttem szolohoz.

Innentöl kezdve privizzunk!

susylany

2010. okt. 24. 12:16
 32/34 susylany válasza:

Sziasztok!

Kérlek benneteket, akit érint a Teedy kft általi becsapás, az a körzetében lévő APEH irodához forduljon feljelentéssel ,mert bár az APEH, akkor is eljárást indít, ha csak én és a párom lépünk, de minél többen tesszük meg ezt a lépést, annál biztosabb, hogy tudnak valamit tenni az érdekünkben és velük szemben.

Mi már megtettük az alap lépéseket.

Remélem elérünk vele valamit!

Üdv

2010. okt. 26. 09:28
 33/34 anonim válasza:

FELHÍVÁS!!!!!!!!

Kérünk mindenkit,ami a Teddy Kft. áldozata lett,vagy valamilyen kapcsolatba került velük,az hívja fel a vasvári rendőrséget ! 06-94/572000 . Többen tettek már feljelentést,úgyhogy a nyomozás már rég elkezdődött . Információt nem adhatunk ki , de aki érintett és felveszi a kapcsolatot a rendőrséggel , azt tájékoztatni fogják .

2010. okt. 26. 13:52
 34/34 anonim válasza:

Sziasztok!!!!

Még olvasni is rossz,hogy mennyien beugrottnuk a teddy kft csalásának,hitegetésének.... Ne reméljetek kinti munkát,sőt...Okt22.-én személyesen mentem el a Vasvári rendőrségre,feljelentést tenni,s az ügyről annyit,jelenleg,130 ember jelentkezési papírját találták meg a rendőrök,az illető lakásán,s ki tudja,még mennyien leszünk...Csak egy jó tanács,aki teheti,jelezze a helyi(körzetében lévő)rendőrségen,hogy őt is ÁTVERTÉK,mert a kifitetett pénzt,ugysem kapjuk vissza,legalább,kapja meg ez a ember,meg a kedves hölgyemény (aki telefonon kábitott minket,meg a meghívókat,elfelejtette postázni nekünk :-)),amit érdemelnek!Hónapokon keresztül játszottak mások idegeivel,"életével"...S nem utolsó szempontként érdemes kiszámolni,hogy 130 ember után felvett 9500ft-os díj,milyen szép kis summát takar( 1.235000ft) Ez a mi pénzünkből gyült össze.... Én bármiben válaszolok a kérdéseitekre,ezt nem szabad annyiba hagyni,hogy megusszák! Üdv minden sorstársamnak!

2010. nov. 4. 00:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!