Teedy kft. -n (Vasvár) keresztül ment-e már ki valaki külföldre dolgozni?
Mik a tapasztalatok?
A regisztrációs díj miatt kérdezem,hogy nem-e átverés.
Sziasztok!
Én is befizettem a kért összeget. Körülbelül Okt.14 tudtam beszélni telefonon 1 hölggyel utoljára azóta foglalt vagy nem veszik fel. Ő annyit mondott, hogy Okt.22-én lesz toborzás vagyis mai napon lesz Zalaegerszegen Sportcsarnokba. Idő pontot nem közölt se hivatalos levelet nem írt toborzásról ezért szerintem kamu az egész.
Aki tud valamit erről toborzásról vagy egy későbbiről az kérem tájékoztasson!!
Sziasztok!
Van egy úr akivel sikerült telefonon beszélnem és ő mondta,hogy a teedy kft vezetőjének közel 600000 ft-ot fizetett ki , mert annyi embert sikerült neki össze szedni!Elég szépen jönnek az infok , talán sikerül a becsapott emberek nagy részét összeszedni és feljelentést tenni!Ma lenne személyes találkozó Zalaegerszegen,Nagykanizsán és Veszprémbe.Szerintetek ez akkor most megint mi?Átvágás!Ne hagyjuk magunkat!Ki tudja,hogy még hány embert becsaptak , akik nem is tudják , hogy gyülekezünk itt a fórunon!Arra kérek mindenkit , hogy probáljuk meg ezt kiterjesztei egy szélesebb körre , hogy juttassuk el mindenkinek,aki érintett ebben az ügybe!Fogujnk össze és küldjük rács mögé ezeket a minősithetelnek embereket . Már állitolag valaki ki is deritette,hogy a hölgynek akivel tartottuk a kapcsolatot telefonon , nem is az a neve , amit nekünk mondott !!! Segitsünk magunknak és egymásnak ! Hamár a pénzt el is bukjuk , akkor azért ők buntetlenül ne használjék fel ! Vélemény ?
Sziasztok.
Facebook-on vagy iwiwen kellene,egy profilt létrehozni,ahol tudunk "bővülni".(Ott mégis egyszerübben tudjuk felvenni a kapcsolatot egymással) Én már próbáltam FB-n,de nem jött össze.Ha jó ötletnek találjátok,és sikerül akkor adjátok meg itt a profil nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!