Milyen munkaközvetítők vannak, amiken keresztül ki lehet jutni külföldre?
SOha nem mennék közvetítőn keresztűl. Drága és a fene tudjamilyen munkát adnak.
Ott vannak az álláshirdetési oldalak, keress és jelentkezz. Ha megfelelsz felvesznek és akkor rendes bért is kapsz.
én egy Christopher Martin Recruitment nevű szervezettel jöttem ki, de úgy tudom, már nem léteznek. ők mondták, hogy illegális pénzt kérni..
esetleg: www.munkaangliában.hu
most több nem jut az eszembe, de azt tudom, hogy vannak,és a megbízhatóság egyik szempontja, hogy nem kér pénzt a közvetítésért.
az enyémek fizették a repülőjegyet, és a szállásra se kellett előleg. utána persze, hogy vonták a fizetésből, ingyen azért nem lakhatsz. illetve, vannak olyan munkahelyek, szállodákban általában, ahol jár, vagy járhat szállás és kaja is. de igen, az jó, ha nem kell fizetni, mert az bizony törvénytelen.
a fordításért meg persze, hogy kell, az nem közvetítés, nem az ő hatáskörük, hanem a fordítóé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!