Teedy kft. -n (Vasvár) keresztül ment-e már ki valaki külföldre dolgozni?
Mik a tapasztalatok?
A regisztrációs díj miatt kérdezem,hogy nem-e átverés.
A lényeg , hogy csináljunk valamit!Egyre többen vagyunk akik igy jártunk,szertintem itt is kellene mindenkinek valamilyen álnéven azonositania magát , mint pl. Zsuzsi vagy Susy , hogy tudjuk egymásnak iroatunk e vagy tényleg sikerül több mindenkit össze szednünk ! Én komolyan aggódok az adatok miatt is ! Én Clara néven jelentkezek eztuán , hogy tudjátok én egy vagyok a sokatok közül!
Üdv!Clara
Először is ,fel kellene vennünk egymással a kapcsolatot,neveket gyűjteni stb...Én felajánlottam már az email-címem,hogy lehet rá írni,akár tel.szám csere stb
Mindenképp tenni kell valamit
Holnap feljön az, az illető ide,erre az oldalra , aki 600000 ft-ot fizetett ki több ember regisztrációjaként ! Úgy tudom , hogy ők már elkezdtek intézkedni valamilyen irányban ! Szerintem nincs nagyon ártelme sokáig várni !
Üdv! Clara
Eve001!
Ti is többen vagytok akiknek egy valaki intézte az ügyét?
Clara
És mi lesz, ha valaki a Teedy-ből ide téved, és mi8 nem tudjuk, hogy beépített ember? És megadjuk az adatainkat? Akkor tudni fogja, hogy mi kik vagyunk. Ez durva feltételezés? Szerintem majd találkozni kéne személyesen, páran úgyis láttátok őket, és akkor....
Husi
Clara!
Igen,mi is többen vagyunk,mi egy személynek adtuk át a pénzt,aki továbbította.És vagyunk egy páran,sőt van olyan is akiket szeretnénk megtalálni,de sajnos nem tudom hol kezdjem el.Sok az infom,de mégis kevés és logikátlan is ez a dolog egy kicsit.Majd még kutakodok és,ha többet tudok szólni fogok.
Nagyon beindult a lànc. Nem is gondoltam, hogy ilyen sok embert probàlnak megvezetni.
Aki szeretne komolyan valamit tenni, vagy tovàbbi konkrét infoval tud szolgàlni, légyszi privi e-mailt kuldjön, hogy intézkedni kezdjunk az ugyben.Nem értek egyet azzal, hogy nem kell nyilvànossà tenni, hiszen még rengeteg hasonlo cég van, akik ugyanezt jàtszàk el és szerintem azért meggondolnàk 3X, hogy megéri-e nekik, ugyanis médiàba kerulni ilyen dologgal nem pozitiv, ha meg el is kapjàk sulyos jogi kovetkezményei lehetnek és talàn még a befizetett összeget sikerul visszaszerezni, ha nem, akkor is intö példa màsoknak, akik probàlkoznak és akik netalàntàn jelentkeznek még ehhez a kft-hez, vagy hasonlo uton dolgozni és kissé korultekintobbek lesznek.
Udv: Susylany
Sziasztok!
Szomorúan hallom, hogy egyre többen vagyunk...
Tegnap voltam a "szerződés kötésen", de természetesen átvágás volt az egész, nem volt ott senki és semmi. Egyébként kinyomoztam én is egy-két infót a cégről, már 2006 óta végrehajtás alatt áll, szállítmányozási cég, illetve a tavaly évben meg is szűnt.
Szerintem is érdemes lenne közösen összefognunk(hiszen tudunk pár infót, telefonszámot, és neve(ke)t is, akin keresztül intéződött a dolog) és elmenni a rendőrségre, bár nem tudom, mennyi esély van rá, hogy visszakapjuk a pénzünket...
Marica03
Mirca3!
Szióka!Szerintem annak nem sok esély van,hogy a pénzünket viszont lássuk,azonban az egésznek talán annyi értelme van,hogy ez a két személy röcs mögé kerüljön . A férfi állitólag igen nagy szélhámos és már több ügy van ellen . Szerintem innentől kezdve privát üzeneteket irjünk egymásnak,hiszen aki részes ennek a becsapásnak az úgyis elolvassa az üzeneteinekt és privátba meg lehet oldani a kapcsolatfelvátelt . Ide ne irjunk fontos infokat , mert ők is fel tudnak jönni és meg fogják tudni , hogy hogyan állunk!Szerintem maradjuk privát kapcsolatban,aki pedig uzatán kapcsolódna hozzánk az is inkább igy irjon nekünk.Tudjuk tartani úgy a kapcsolatot,infót megosztani.A célunk egy,hogy bünhödjenek meg az ilyen gerinctelen,minősithetelen erkölcsű csalók!Ne tudják meg előre,hogy milyen folyamatban van az ügyük intézése!Biztos,hogy fel vannak arra készülve,hogy nagy bajban lesznek,de ne adjunk ki semmi információt azzal kapcsolatosan amit tudunk , mert akkor lesz csak nekik igazán nagy a hideg zuhany!mi a véleményetek?
Clara!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!