Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 27 éves vagyok, úgy érzem nem...

27 éves vagyok, úgy érzem nem találom a helyem. Egyszerűen nem találok munkát, most tettem le a vagyonőrit azzal? kéne

Figyelt kérdés
elhelyezkednem, keresek vele munkát folyamatosan. Semmi életkedvem nincs, ennyi idősen egy nagy nulla vagyok, egyedul a gyermekem és a párom ad belém erőt, de nehéz nagyon, legszivesebben nem élnék. Valami tanácsokat tudtok adni? Semmi semmi sem sikerul?!?
2021. jún. 14. 17:12
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

Ez nem konteó, tényleg így van.

5 év után hivatalosan gyógyult vagy, független statisztika meg csak a marketing szerint létezik ;)

2021. jún. 21. 19:01
 32/50 anonim ***** válasza:

Egyébként ha már gyóygszerben gondolkodsz...

Nem ingyen van!

A dokinak se üres boríték megy, ez is konteó mi?

Ahogy a várólisták is. Szerintem ne menjünk bele!

Kár az időért...

2021. jún. 21. 19:04
 33/50 anonim ***** válasza:
62%
Tisztában vagyok vele, hogy az ember 5 év után hivatalosan is gyógyult. Azt is tudom, hogy a gyógyszer nem ingyen van. Mi ebben a meglepő?
2021. jún. 21. 19:09
 34/50 anonim ***** válasza:

Nincs baj a tudománnyal sem, a korrupcióval van, az meg ott van mindenhol, ha konteó ha nem.

Egyedül a tapasztalatra lehet igazán számítani, meg szüleid tanácsára.

Aki csóró az az is marad többnyire, de ha mégsem, hát nem egy gyerek fog a meggazdagodása útjába állni az is biztos!

Sosem lesz családja annak aki így gondolkodik,

és amikor már nem is lehet akkor fogja bánni mint a kutya, mert kihagyta...

2021. jún. 21. 19:11
 35/50 anonim ***** válasza:
62%
Más meg azt bánja meg, hogy lett családja. Nem vagyunk egyformák, nem mindenkinek szerez ugyanaz örömet. Mindenkinek akkor legyen, amikor akarja ténylegesen, és ha egyáltalán akarja. Semmi szükség még több szeretet nélkül felnőtt, megnyomorított lelkű emberre.
2021. jún. 21. 19:18
 36/50 anonim ***** válasza:

Igen, tipikus jellemzője néhány kiforratlan személyiségnek, hogy mindíg az kell ami nincs :)

De szerencsére ez sok esetben kevés ahhoz, hogy a lehetőséget megadva az utódjuk továbbfejlődjön náluk!

A gazdagok meg elfajzanak, lásd "élő ken/barbie baba" esete.

Iskolázott milliárdos szülők, a kölök meg a világ szégyene...

2021. jún. 21. 22:44
 37/50 anonim ***** válasza:

??? A kiforratlan személyiség az, aki csak úgy él bele a vakvilágba, közben önismerete sincs, megy arra, amerre a tömeg is. Semmi baj, ha az ember többre vágyik, mindent elő lehet teremteni...

Az, hogy ki okos és ki fajzik el az megeshet szegénnyel és gazdaggal is. Ész kérdése az egész. A szegény is elzüllik, csak az marad az ócska piáknál, mert azt tudja megfizetni.

2021. jún. 21. 23:13
 38/50 anonim ***** válasza:

"Semmi baj, ha az ember többre vágyik, mindent elő lehet teremteni.."

Hát sok sikert hozzá.

Mondom a lottón is milliók játszanak és reménykednek de csak egy telitalálat van általában vagy még az se.

Fiatalon mind azt képzelitek mindent ti döntötök el :D

Pedig több mint a felére egyszerűen NINCS ráhatása az embernek, max szerencséje lehet!

Tervezni, reménykedni mindíg lehet, csak közben az időt se hagyd figyelmen kívül!

Van egy zene aminek a szövege is jól kifejezi amire gondolok.

Macskanadrág - Nem leszek R'n'R Sztár.

https://www.youtube.com/watch?v=lUMcAI6Kqn4

2021. jún. 24. 08:00
 39/50 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de így csak vesztes emberek beszélnek. Szó sincs arról, hogy mindent én döntenék el, de igenis lehet ésszel élni. Szegény sem vagyok, középosztálybeliek vagyunk. Aki csóróként gyereket csinál a meztelen seggére majd várja a segítséget az felelőtlen. Lehet előtte gyűjtögetni és jövőt megalapozni, az én családomnak is sikerült, nekem ez a példa, nem a felelőtlen vakvilágba élés.
2021. jún. 24. 12:08
 40/50 A kérdező kommentje:
Azért fogy a Magyar. Mire 40 éves kor felett bevállalnak nagy nehezen a gyereket …. Értem én ki kell alakítani egy bizonyos anyagi szintet, de persze várjatok csak, csak meg addig több ember hal meg mint amennyi születik.
2021. jún. 24. 13:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!