27 éves vagyok, úgy érzem nem találom a helyem. Egyszerűen nem találok munkát, most tettem le a vagyonőrit azzal? kéne
Ez nem konteó, tényleg így van.
5 év után hivatalosan gyógyult vagy, független statisztika meg csak a marketing szerint létezik ;)
Egyébként ha már gyóygszerben gondolkodsz...
Nem ingyen van!
A dokinak se üres boríték megy, ez is konteó mi?
Ahogy a várólisták is. Szerintem ne menjünk bele!
Kár az időért...
Nincs baj a tudománnyal sem, a korrupcióval van, az meg ott van mindenhol, ha konteó ha nem.
Egyedül a tapasztalatra lehet igazán számítani, meg szüleid tanácsára.
Aki csóró az az is marad többnyire, de ha mégsem, hát nem egy gyerek fog a meggazdagodása útjába állni az is biztos!
Sosem lesz családja annak aki így gondolkodik,
és amikor már nem is lehet akkor fogja bánni mint a kutya, mert kihagyta...
Igen, tipikus jellemzője néhány kiforratlan személyiségnek, hogy mindíg az kell ami nincs :)
De szerencsére ez sok esetben kevés ahhoz, hogy a lehetőséget megadva az utódjuk továbbfejlődjön náluk!
A gazdagok meg elfajzanak, lásd "élő ken/barbie baba" esete.
Iskolázott milliárdos szülők, a kölök meg a világ szégyene...
??? A kiforratlan személyiség az, aki csak úgy él bele a vakvilágba, közben önismerete sincs, megy arra, amerre a tömeg is. Semmi baj, ha az ember többre vágyik, mindent elő lehet teremteni...
Az, hogy ki okos és ki fajzik el az megeshet szegénnyel és gazdaggal is. Ész kérdése az egész. A szegény is elzüllik, csak az marad az ócska piáknál, mert azt tudja megfizetni.
"Semmi baj, ha az ember többre vágyik, mindent elő lehet teremteni.."
Hát sok sikert hozzá.
Mondom a lottón is milliók játszanak és reménykednek de csak egy telitalálat van általában vagy még az se.
Fiatalon mind azt képzelitek mindent ti döntötök el :D
Pedig több mint a felére egyszerűen NINCS ráhatása az embernek, max szerencséje lehet!
Tervezni, reménykedni mindíg lehet, csak közben az időt se hagyd figyelmen kívül!
Van egy zene aminek a szövege is jól kifejezi amire gondolok.
Macskanadrág - Nem leszek R'n'R Sztár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!