27 éves vagyok, úgy érzem nem találom a helyem. Egyszerűen nem találok munkát, most tettem le a vagyonőrit azzal? kéne
Figyelt kérdés
elhelyezkednem, keresek vele munkát folyamatosan. Semmi életkedvem nincs, ennyi idősen egy nagy nulla vagyok, egyedul a gyermekem és a párom ad belém erőt, de nehéz nagyon, legszivesebben nem élnék. Valami tanácsokat tudtok adni? Semmi semmi sem sikerul?!?2021. jún. 14. 17:12
21/50 anonim válasza:
17.: Mi az, hogy jön, ha jönnie KELL? Ez döntés kérdése, nem egy még nem is létező ember dönti el, a szzülőnek pedig ezt vállalnia kell akár kényszerből is. Aki nem akar, az védekezzen, aki meg vállalt, az legyen jó szülőés adjon meg neki minden szükségest! Az egészségi helyzetnek is jobb, ha stabil családba születik, és nem csak úgy bele a vakvilágba.
22/50 anonim válasza:
Jön ha jönnie kell, ha nem akar jönni a fejed tetejére is állhatsz és lehet betonstabil családod kacsalábon forgó palotával ha meddő / túlkoros vagy.
Ketyeg az óra mindenkinek, akkor már ne is legyél szülő ha nem sikerült 38 éves korodig nyernia lottón vagy befutni a karrierbe?
Miért kéne várni? Mire?
Hátha? Vagy lehet?
Ha akarsz akkor legyen!
De ehhez csak egy Nő kell meg egy Férfi.
23/50 anonim válasza:
Ugyan hagyjuk már... Van már lombik meg béranyaság is, a meddőség sem akkora akadály már, mint volt régen.Ilyen meg nincs, hogy jön, ha jönnie kell. A gyerek nem dönti el, mikor jöjjön, nem ő választ meg ilyen ezós marhaságok. Ha pedig a szülő nem akarja, akkor védekezik vagy abortuszra megy.
24/50 anonim válasza:
22-es tipikus ezós agymosott... Igen, aki tiszta csóró az ne vállaljon, úgyhogy akinek van esze, az igenis vár. A gyerek meg nem magától akar jönni.
25/50 anonim válasza:
Ketyeg az óra, hú meg ha. Ép ember nem úgy vállal, hogy jön, ha jönnie kell, ilyet csak valami putris mond, aki nem tudja, mi az a védekezés. Ne, ne jöjjön, és teszek is ellene, hogy ne legyen. Majd akkor lesz, ha én akarom, ha 40 évesen, akkor 40 évesen. Nem egy ember 38-40 körül vállalt gyereket a családomban, nem nagy szám.
26/50 anonim válasza:
"Ugyan hagyjuk már... Van már lombik meg béranyaság is, a meddőség sem akkora akadály már, mint volt régen"
Igen :D
Gratulálok, állítólag már a rákra is van gyógyszer!
27/50 anonim válasza:
Igen, létezik mind a kettő már. Mi a probléma? Az ezo megy, a tudomány már nem annyira?
28/50 anonim válasza:
26.: Vannak ám gyógyult rákosok is...
29/50 anonim válasza:
Jaja a "statisztika" szerint amit a gyógyszergyártók készítenek...
5 év elteltével "gyógyult"-nak minősítenek, ha pedig ismét rákos leszel az már egy újabb esetnek tekinti a statisztika.
30/50 anonim válasza:
Jaj... Nem tudtam, hogy még konteósnak is tetszik lenni. Persze, az ezo és a konteóhívőség általában kéz a kézben járnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!