27 éves szűz vagyok! Van esélyem még?
Figyelt kérdés
Humoros, értelmes, minden értelemben megállom a helyem az életben. Barátaim vannak, nem vagyok zárkózott, társaság középpontja vagyok. Ennek ellenére sosem jön össze. Netes randik után sem. Pedig általában olyanokkal találkozgatok akik nem igazán tetszenek. Egyértelmű, hogy én sem nekik, de ők nem akarnak lejjebb adni az általuk elvártból. Van esélyem párt találni, vagy el kell fogadni, hogy nem ütöm meg azt a szintet külsőre gyakorlatilag egyik lánynál sem, így ez a történet nem biztos, hogy jól alakul?2018. ápr. 6. 16:32
1/3 anonim válasza:
Persze, nem is gondolnád, milyen sokan küzdenek hasonló gondokkal. Bátorság, kezdeményezőkészség. Csak idő kérdése.
2/3 anonim válasza:
Aaaaa
En is az vagyok,de várok még a házaságig.
24 l
3/3 anonim válasza:
Én is szűz vagyok 33 évesen de én az is akarok maradni mindörökké.
Nem kell pasi se randi ,szex sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!