Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 27 éves vagyok, úgy érzem nem...

27 éves vagyok, úgy érzem nem találom a helyem. Egyszerűen nem találok munkát, most tettem le a vagyonőrit azzal? kéne

Figyelt kérdés
elhelyezkednem, keresek vele munkát folyamatosan. Semmi életkedvem nincs, ennyi idősen egy nagy nulla vagyok, egyedul a gyermekem és a párom ad belém erőt, de nehéz nagyon, legszivesebben nem élnék. Valami tanácsokat tudtok adni? Semmi semmi sem sikerul?!?
2021. jún. 14. 17:12
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
60%

"Vagyonőrként az életbe nem kapsz normális melót. Konkrétan örülhetsz ha kifizetnek. Ne szarakodj most ezzel betanított munka mellett is lehet nézelődni."

Hát nemtom...

Tesco belső dolgozói recepcióján vagyok, kulcsokat kell kiadni, meg a tűzjelzőt kezelni, és néhány füzetet kitölteni.

1280 ft nettó / óra 12 órás műszak 22 napot lehet vinni max ~ 338.000 nettó, nem panaszkodom!

Más diplomával keres ennyit, vagy ennyit se.

2021. jún. 15. 14:57
 12/50 A kérdező kommentje:
Én most egy kormányablakban akarnék őrként, 8 órában, egy ismerősöm aki szintén őr ott, próbál betetetni, remélem sikerul, mert eddig semmi se :(
2021. jún. 15. 15:44
 13/50 anonim ***** válasza:
100%
Ha Budapesten nem találsz vagyonőri melót, akkor veled más baj van!
2021. jún. 17. 09:26
 14/50 anonim ***** válasza:
65%
Az én férjem 50 éves, falun élünk. Boltban dolgozik árufeltöltőként. Ez mellett még kapott ajánlatot a napokban fakitermelő vállalkozótól,hogy mehet hozzá dolgozni napi 10000-ért. Van egy villanyszerelő, hozzá is mehetne segíteni. És ez csak egy falu. Nehogymár Budapesten nem lehet munkát találni! Szerintem válogatsz és csak kényelmes munka érdekel. Itt az egyik hozzászóló az operátori betanított munkát is javasolta. Gondolom neked az is ciki lenne. Sírjál még..
2021. jún. 19. 12:40
 15/50 anonim ***** válasza:
14. Pontosan, nevetséges. Egy olyan embernek akinek családja van bármit el kell vállalni. De ő nem akar valódi munkát végezni akkor sem ha éhen hal a gyerek.
2021. jún. 19. 12:44
 16/50 anonim ***** válasza:
11. Ezt nehezen hiszem el, de ha igaz akkor nagyon becsüld meg azt a helyet. Még egy olyat nem találsz.
2021. jún. 19. 12:52
 17/50 anonim ***** válasza:
0%

"Ilyen szar anyagi helyzet melle miert kellett a gyerek?"

Az nem anyagi helyzet kérdése, jön ha jönnie kell, és a mai világban jobb ha örül az ember annak ha egészségesen megszületik!

Az anyagi helyzet bármikor jobb lehet, de egészség csak egy van...

2021. jún. 19. 20:46
 18/50 anonim ***** válasza:
68%

"11. Ezt nehezen hiszem el, de ha igaz akkor nagyon becsüld meg azt a helyet. Még egy olyat nem találsz."

Jobb is van... autószalon, csak az havi 15 nap 360 óra...

1020 nettóért...

Nem a gyászbuk süllyesztőcsoportjait kell nézegetni, ott már csak a hiénák hirdetnek! Legalja az egész fészbuk...

2021. jún. 19. 20:49
 19/50 anonim ***** válasza:

Ami még jó lesz mostanában az a MOL torony.

Csak ki kell nyomozni ki viszi majd.

2021. jún. 19. 20:53
 20/50 anonim ***** válasza:
100%
19 évesen már gyereket vállaltatok? :O Amúgy gondolkodtatok külföldben?
2021. jún. 20. 16:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!