27 éves vagyok, úgy érzem nem találom a helyem. Egyszerűen nem találok munkát, most tettem le a vagyonőrit azzal? kéne
"Vagyonőrként az életbe nem kapsz normális melót. Konkrétan örülhetsz ha kifizetnek. Ne szarakodj most ezzel betanított munka mellett is lehet nézelődni."
Hát nemtom...
Tesco belső dolgozói recepcióján vagyok, kulcsokat kell kiadni, meg a tűzjelzőt kezelni, és néhány füzetet kitölteni.
1280 ft nettó / óra 12 órás műszak 22 napot lehet vinni max ~ 338.000 nettó, nem panaszkodom!
Más diplomával keres ennyit, vagy ennyit se.
"Ilyen szar anyagi helyzet melle miert kellett a gyerek?"
Az nem anyagi helyzet kérdése, jön ha jönnie kell, és a mai világban jobb ha örül az ember annak ha egészségesen megszületik!
Az anyagi helyzet bármikor jobb lehet, de egészség csak egy van...
"11. Ezt nehezen hiszem el, de ha igaz akkor nagyon becsüld meg azt a helyet. Még egy olyat nem találsz."
Jobb is van... autószalon, csak az havi 15 nap 360 óra...
1020 nettóért...
Nem a gyászbuk süllyesztőcsoportjait kell nézegetni, ott már csak a hiénák hirdetnek! Legalja az egész fészbuk...
Ami még jó lesz mostanában az a MOL torony.
Csak ki kell nyomozni ki viszi majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!