Tényleg vannak olyan emberek akik bizonyos munkákra semmiképpen nem mennének el? De mi lenne ha nem lenne más lehetőségük?
Figyelt kérdés
Úgy beszélnek ezen az oldalon sokan a gyári munkáról, fizikai munkákról mintha az valami Isten csapása lenne, kínzás, pokol.
Ők akkor se mennéek el mondjuk árufeltöltőnek vagy operátornak ha már az utcára kerülés lenne a tét?
2021. jún. 13. 12:20
11/13 anonim válasza:
Te nem érted a helyzetet kérdező.
Egy diplomás munkavállalónak van annyi esze,hogy tartalékoljon.
Engem is kirúgtak volna a Covid alatt és sokakat.De, akkor sem mentem volna el gyárba 3 műszakba meg hasonló munkára.
Egyrészt, tartalékoltam, volt jövedelembiztosításom,hitelbiztosításom, meg segély az államtól.
Természetesen ezeket mind ki is használtam.Végül lett normális állásom és jobban fizet, mint az előző.
Miért ne válogassak, ha megtehetem?
Másrészt, ha beszennyezem az önéletrajzomat, azt már nehéz kimosni.
12/13 anonim válasza:
11: Csak éppen munkaviszonyod nem volt okoska.
13/13 anonim válasza:
11. Na igen, ezt én sem értem. Amikor nem kerestem túl jól és csak pályakezdő voltam, akkor is az első dolgom volt, hogy összegyűjtsek első körben 1 millió forintot, amihez soha a büdös életben nem nyúlhatok hozzá, kivéve ha valami nagy baj történik. Kirúgnak, súlyosan lebetegszem vagy baleset ér (rák, autóbaleset stb) és hasonló kaliberű dolgok. Hogyha nem lesz fizetésem, abból legalább fél évig kihúzzam valahogy, hogyha összehúzom magam anyagilag. (Nyilván az 1 millió csak egy kezdeti kisebb példa, aztán lehet többre is törekedni.) Tehát ne az legyen már, hogy történik valami baj, nem lesz munkám vagy nem tudok dolgozni és muszáj 1 hónapon belül elvállalnom valami szart, hogy tudjam fizetni a rezsit és tudjak enni. Ez a legnagyobb csapda, amiben sokan benne vannak fél vagy egész életükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!