Mèg mindig kevès a penz es sok a munka vele. Orvosnak, gyogSzeresznek megeri
2021. jún. 13. 10:09
2/20 anonim válasza:
Elhelyezkedéssel nincs probléma, mindenkit azonnal fel is vesznek.
A képzés nehéz, a munkakörülmények kegyetlenek, viszont cserébe a fizetés eszméletlenül rossz.
Összességében egyáltalán nem éri meg védőnőnek tanulni. Legalábbis itthon nem.
2021. jún. 13. 11:40
3/20 anonim válasza:
Aki az allamnak dolgozik es nem politikus, az bolond
2021. jún. 13. 12:39
4/20 anonim válasza:
Hiány mindehol van, a fizetés az a bértábla szerint van, eü-s szakmát nem sűrűn becsülik meg, de elhelyezkedés könnyű + a prémiumokból elfogadható jövedelem alakítható ki belőle. Maga az egyetemi szint az nem egyszerű, anatómia, biokémia, szülészet, mindenféle található, de nem kell megijedni tőle, ha érdekel, akkor simán győzhető :)
2021. jún. 13. 23:06
5/20 anonim válasza:
Milyen a fizu?
2021. jún. 15. 01:55
6/20 anonim válasza:
Ha azt akarod csinálni megéri, ha nem akkor nem.
2021. jún. 18. 10:11
7/20 anonim válasza:
Hát én azt tanultam, de már megbántam. Elpocsékoltam rá 7 évet az életemből, 4 évet a fősulira, 3 évet pedig benne dolgoztam.
De ha ezt szeretnéd csinálni, akkor hajrá!
2021. jún. 18. 18:35
8/20 anonim válasza:
Ha èhbèrèrt akarsz dolgozni, akkor hajra. Ettol egy tescos arufeltolto tobbet keres
2021. jún. 18. 18:55
9/20 anonim válasza:
#7 és most mivel foglalkozol? Miért volt ennyire rossz a védőnői állás?
2021. jún. 18. 23:43
10/20 anonim válasza:
Most gazdasági területen dolgozom. Egyszerűen nem volt a személyiségemhez való a védőnői pálya, anno fiatalon nagyon nem voltam tisztában azzal, hogy miben vagyok jó.
Még egyébként is nehéz szakma, nagyon elhivatottnak és rátermettnek kell lenni aki ezt akarja csinálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!