Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Védőnőnek vagy dentálhigénikus...

Védőnőnek vagy dentálhigénikusnak éri meg tovább tanulni?

Figyelt kérdés
Kiskoromban fogorvos szerettem volna lenni, de tanulási eredményeim miatt ez nem lehetséges már. Ezért a dentálhigéniát néztem ki magamnak, amit egyetemen végeznék el. Volt egy továbbtanulási teszt hét a suliban, aminek az lett az eredménye hogy védőnőnek lennék alkalmas. Ez is tetszik,mivel mindenképp egészségügyben szeretnék dolgozni, viszont nemtudom hogy így most melyiket lenne érdemesebb kiválasztanom. Bármilyen véleményt,tapasztalatot megköszönök, és természetesen felpontozom :)

2019. jan. 13. 11:57
 1/1 anonim ***** válasza:

A védőnőről tudok nyilatkozni, azt tanulom. Első év szinte csak az alapozás, nem sok szakmai dolgot tanulsz. Nekem volt illetve van szerencsém, hogy egy jó ismerősöm védőnő, ő rengeteget segített és általa jobban megismertem a szakmát.

Türelemre empátiára mindenképp szükséged van és nem csak a babákról szól minden (amiért sokan ezt válasszák) hanem bizony az anyukákról is. Nem egyszerű elég sok a buktató és nagyon sokan otthagyják az egyetemet nagyon korán, tehát mindenféleképp érdemes jól átgondolni.

A dentálhigénikusról sokat nem tudok mondani, nekem ez tervben sem volt mikor továbbtanulásra került a sor.

Ha bármi érdekelj írj nyugodtan hátha sikerül választ adnom a kérdéseidre. :)

2019. jan. 15. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!